Sunt mai multe lucruri de netolerat la unele femei.
Dorinta de a tine un barbat sub papuc si de a-i influenta viata asa cum doreste ea.
Limbajul vulgar, tupeul si aroganta nejustificata.
Inselatul, materialismul si prefecatoria.
Gelozia si posesivitatea sunt alte lucruri urate la unele femei.
Și la bărbați?
Trasaturile negative pe care le-am enumerat mai sus se pot gasi si la unii barbati.
Acum e complet răspunsul tău
Daca se baseste, daca ma inseala, daca e alcoolica sau daca-mi las sosetele unde am chef si ma **** la cap intruna.
Lipsa de respect, necorelarea dintre ce zice si ceea ce face, grandomania si mitomania, bautura si manelele
pe partea cealalta nu stiu ce nu tolereaza barbatii
Listez cateva, in ordinea importantei, dupa mine:
-daca nu se intelege cu ma-sa, atunci nu tolereaza sa fie ca masa.
-sa fie la fel ca cea din relatia precedenta.
-daca el are ceva in cap, atunci nu tolereaza una cu capul sec.
-flirtul cu alti barbati.
-frigida
-materialista pur sange
-sa fie mai inalta ca el (uneori)
-sa fie mai grea ca el/burta (uneori)
-sanii lasati (uneori)
Îngâmfarea, infatuarea, figurile, impresiile, aroganta și igiena of course.
Unele probleme comune care pot fi greu de tolerat atât pentru bărbați, cât și pentru femei ar fi:
Necinste sau lipsă de încredere: Încrederea este o parte fundamentală a oricărei relații sănătoase și atât bărbații, cât și femeile se pot lupta pentru a tolera un partener care este necinstit sau nedemn de încredere.
Lipsa de respect sau lipsa de considerație: tratarea unui partener cu respect și considerație este importantă pentru menținerea unei relații sănătoase și fericite. Atât bărbații, cât și femeile se pot lupta pentru a tolera un partener care este lipsit de respect sau neconsiderat.
Lipsa de sprijin emoțional sau intimitate: Suportul emoțional și intimitatea sunt importante pentru menținerea unei legături puternice și iubitoare cu un partener. Atât bărbații, cât și femeile se pot lupta pentru a tolera un partener care este îndepărtat emoțional sau care nu îi susține.
greyhound întreabă: