Desparte-te de el.
Oricat de bun ar fi, si oricat l-ai iubi, nu te merita. Nu te merita sub nici o forma, cand el este de fapt cu tine si umbla dupa prietena ta cea mai buna.
Si despre prietena ta sunt mai multe variante, as zice . Daca i-a placut ei dupa ce te-ai combinat cu el, mi se pare cam ok, toti avem o simpatie. Doar sa nu ajunga sa il iubeasca. Dar daca a flirtat cu el, sigur nu iti este prietena adevarata. Daca nu a flirtat cu el, eu zic sa nu o judeci. Am trecut prin aceeasi faza ( iubitul prietenei mele cele mai bune mi-a zis ca ii place de mine ), dar nu am flirtat. Deci daca ea nu a flirtat cu el, si nici nu o sa flirteze, e o prietena buna. Si daca o sa se combine cu el... Depinde.
Oricum, daca sunteti prietene foarte bune nu lasati un baiat sa va stea in cale! :*
Sa-i lasi in pace! nici ea nu iti este prietena si nici el nu mai este iubitul tau! Nu are rost sa suferi pentru niciunul!
Ea il iubeste. Sa fim seriosi, asta nu e iubire, cand vorbesti despre asa ceva aici.
Si acum sa fim seriosi: sti ca prietenului tau ii place de alta, iar acea alta e "prietena ta cea mai buna"(cel mai probabil de 2'a zile), oricum, daca e adevarat ce zici, inseamna ca nu sti sa iti alegi damai iubitii cand nici macar prietenii.
Final, esti o sa nu zic proasta, "new in this cand of ***".
Sa te desparti de el, daca el nu te vrea, u de ce sa-l vrei? eu inlocul prietenei tale nuas accepta sa fiu prietena lui. Lasa-i sa faca ce cred ei.
M-as despartii de el dar il iubesc prea mult si nu vreau sa il pierd
Tu l-ai placut? daca da eu nu cred ca a fost reciproc. daca te-a lasat asa de usor pentru o alta fata eu zic sa te desparti de el. dar sa ramai prietena cu fata acea. vei vedea singura de ce.
N-as vrea sa ne despartim ca il iubesc mult
Sigur el nu te iubeste, depinde ce o facut prietena ta ca lui sa ii placa de ea. Dar sincer relatia ta cu ea nu prea are de ce sa se schimbe, in schimb cu el? I-as da papucii din prima clipa, sincer nu te merita si nu tine la tine daca vrea sa fie cu ea + esti "proasta" daca o sa mai fi cu el dupa asta