anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care moarte considerați că este mai ușoară și eficientă, fără durere?

Deja nu mai suport faptul că sunt singură mereu și mă omoară lucrul acesta, numai când mă gândesc. Sunt obosită fizic și psihic!

Nu e nimeni lângă mine să mă susțină mereu și care să-mi vorbească si sa fie acolo pentru mine, ori de cate ori am nevoie, mai ales in perioada aceasta, in care ma simt foarte rau si fizic.
Vreau să mor! Deja nu mai rezist și nu mai fac față singurătății și la tot ce ține de viață!

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu incerci sa-ti pui sanatatea la punct ca sa fii din nou sanatoasa si sa te bucuri de viata?
Esti singura fiindca ai probleme cu greutatea, fiindca ai probleme cu sanatatea pe care le ignori, fiindca mananci prostii care ti-au declansat chisturi pe ovare si depresie.
De ce nu te apuci serios de o dieta sanatoasa, sa mananci numai sanatos, sa faci sport, sa devii din nou sanatoasa si atunci se va uita cineva si la tine si vei putea fii din nou fericita?

| anonimg a răspuns:

Majoritatea oamenilor aleg să-și trăiască viața de unii singuri, fără Dumnezeu. Greutăți și bucurii -dar mai mult greutăți decât bucurii- ei și le trăiesc ca și cum Dumnezeu nu ar exista.

Când fericirea omului se găsește doar atunci când omul trăiește cu Dumnezeu, de ce omul trăiește fără Dumnezeu? Chiar și îngerii din ceruri se miră de lucrul acesta!

Lasă-L pe Dumnezeu să te ajute. El îți spune acum ca să Îl cauți ca Singurul care te poate ajuta. Nu căuta ajutorul la oameni, pentru că oamenii sunt slabi; omul nu este decât un braț de carne. Omul nu este dumnezeu. Dumnezeu este Acela care a dat viața și o susține. El susține tot ce are viață. Caută-L acum măcar ca pe o ultimă soluție a ta. Cât timp alegi să trăiești fără Dumnezeu, El nu poate să facă nimic mai mult pentru tine.

Dumnezeu te iubește. Dar nu o să te poți bucura în veci de dragostea Lui cât timp tu te baricadezi față de El în spatele mândriei, confortului sau al prejudecăților. Toate aceste lucruri îți împietresc inima față de Dumnezeu. Acest lucru are consecințe și în viața aceasta, iar după aceea nici în viața viitoare nu te vei bucura de fericire. Alege astăzi să cauți pe Dumnezeu și ajutorul Lui, cât timp încă Îl mai poți găsi.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu stiu multe metode nedureroase si cu lucruri care se gasesc oarecum la indemana pentru ca am o anumita pregatire in domeniul medical dar un om sanatos la cap nu o sa spuna niciodata unui om in depresie sau intr-o perioada de disperare sa faca asta sau cum sa faca. Tu trebuie sa depasesti aceste momente, viata e asa cum e, dar macar o ai, fa ceva bun cu ea. Nu a zis nimeni ca viata e usoara pentru ca nu e. Dar sunt si momente ok

| LisaJulie a răspuns:

Vrei sa vorbim in privat? Poate tu stai langa oamanii nepotriviti si ai nevoie de o alta companie, poate ar trebuie sa schimbi colectivul

| Cipi1212 a răspuns:

Nu merita sa te sinucizi. De ce esti singura?

| Mindfulness a răspuns:

Și eu am ajuns in acest stadiu! Am chiar ceva in dulap mortal cumpărat de la piese auto dar nu am curaj să îl consum!
Poți trece peste aceasta perioada cu antidepresive,ele opresc,suprima gândurile de suicid,te fac mai indiferenta! Din cauza oamenilor și a nepăsării lor ai ajuns așa.
Mereu nu are cum că fiecare are problemele lui
Uite cinic sa oferit să te ajute,te ajutam și eu dar sunt mai damblagit decât tine! Nu exista nici o moarte ușoară,poți să nu mori și să ramai cu handicap toată viața,atunci o sa îți dorești să mori dar nu mai poți o sa ramai o leguma
E riscant rău de tot sa te sinucizi,daca nu îți iese tentativa ai pus-o! Plus de asta toți te vor vedea și trata ca un om nebun toată viața că așa sunt oamenii mai prosti decât îți imaginezi!
Singuratatea nu e chiar așa de rea,decât să ai oameni mizerabili langa tine,perverși etc., mai bine singur!
In singurătate ajungi sa te cunoști cel mai bine, eu îți sugerez sa îți faci o introspecție asupra vieții,a psihicului, sa fii un observator nu un gânditor,sa treci peste gândurile negative nu sa te oprești la ele și să contemplezi cu ele. Pur și simplu le lași să vina dar nu le acorzi importanta că atunci nu mai scapi de acest cerc vicios și te adâncești din ce in ce mai mult în prăpastie.
In singurătate poți analiza ce carieră ți s-ar potrivi; cine îți este prieten sau nu, cine te caută la greu și cine nu și așa mai departe! Afli multe in singurătate cine îți e aproape și cine nu.
Eu zic sa ieși în natură și sa te relaxezi, sa nu te mai gândești la nimic, doar sa fii simt-auz-vaz, sa te contopești cu natura și cu sunetele din jur fara sa te gândești la nimic, fa acest lucru câteva zile bune și o să vezi că singurătatea nu e cel mai mare dușman al tău ci chiar propriile tale gânduri.
Ai grija de tine! Sănătate multa.

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

Foarte bun raspunsul tau. Dar nu esti damblagit! Tu nu ai avut sansa sau noroc. Tine minte ca nu toti ne nastem cu aceleasi sanse. Este usor cand te nasti intr-o familie buna sa ai succes in viata. La fel ca si tine, mine si ioana6i, noi nu am primit totul pe tava ca altii.

| Mindfulness a răspuns (pentru Cinic):

Sunt exact ca ea doar că cu afecțiuni cronice,unele imposibil de vindecat! Eu nu mai mă plâng,sincer imi merit soarta ( știu eu de ce,nu am fost un om bun)
Ea nu are probleme grave,asta nu e depresie clinica,sigur e ceva din cauza vârstei,a unei dereglări hormonale.
O sa treacă peste,trebuie sa aibă răbdare! O sa vadă când o să cunoască oameni nepotriviți și toxici că singurătatea nu e așa rea!
Mie înafara problemelor de sănătate păcănelele mi-au distrus viața cel mai mult și timpul fără ca sa fac nimic cu viața mea! Barum ăștia sunt copii,nici nu realizează că debutul lor de abia acum ia naștere.
Astea sunt probleme minore,și care se pot remedia! Eu am probleme de sănătate ce nu se mai pot remedia decât cu foarte mulți bani,dar de vindecare nici nu încape discuția.
Mă apucă râsul cand vad din ce motive vor unii sa renunțe la viață de pe TPU și ei sunt copii nu au irosit nimic, nimic nu e pierdut, ei de abia înfloresc!
Așa este și cu familia buna, nici eu nu am avut parte de o familie strălucită, numai de abuz de alcool și bătăi la ordinea zilei!
Din păcate familia nu ne-o alegem noi deși în mod paradoxal sunt teorii in care se spune că noi ne-am ales părinții dinainte sa existăm fizic.

| Cinic a răspuns:

Sunt aici pentru tine! Nu am solutii si nici nu iti pot rezolva problemele, dar pot fii prietenul tau si un umar pe care sa plangi. Eu stiu ce este suferinta, poate nu am probleme medicale, dar sufleteste am patimit ×2 fata de tine. Ma gasesti in privat, ma gasesti in comenturile de aici si ma gasesti si la telefon ca ti-am lasat numarul meu. Nu face vreo prostie, te rog! Nu ma cunosti, dar ma ai. Asa ca nu esti singura. Daca nu vrei sa imi scrii mie pentru ca sunt barbat, sunt aici o gramada de userite ca madaxo sau simplaexistenta carw mi- se par fete de treaba. Sinuciderea nu este o solutie!

| AndaAlexandra a răspuns:

Nu ceda atât de ușor. Uneori e necesar sa ne adaptam singurătății, atât cat este nevoie. Și ea are rolul ei. E o forma de autocunoaștere. In felul asta ajungi sa te înțelegi pe tine, să îți cunoști prioritățile, să înțelegi ce trebuie sa schimbi la tine. In felul asta descoperi și cine îți este prieten cu adevărat. Omul nu este făcut să fie singur, dar câteodată are nevoie de putina singurătate pentru a înțelege anumite lucruri. Crede-mă că stiu perfect cât este de greu, dar încearcă să obții ceva pozitiv din aceasta povară.

| adam7 a răspuns:

Suferința o simți pentru ca nu îți dai seama de cel mai important lucru:
Trebuie să fii tu lângă tine, sa te respecți și să te iubești suficient cat să înțelegi ca o singură viață avem și e cea mai scumpă!
Ți-am căutat primul ajutor la care trebuie să apelezi, fă-o urgent și cu încredere:

,, Primul pas pe care îl poți face este să vorbești cu cineva care poate să te asculte și să îți ofere sprijin. Există linii de ajutor confidențiale unde poți suna pentru a vorbi cu un consilier care înțelege prin ce treci.
Sună urgent la 0800 801 200

https://www.antisuicid.ro/

Durerea ta este reală, dar există oameni care vor și pot să te ajute să o depășești,,

| Hei2098 a răspuns:

Heiii! Uite, eu înțeleg prin ce treci. Știu cum e să nu te înțeleagă nimeni. Și mie îmi spune lumea ca sunt nebună, nimeni nu mă înțelege și,, prietenii" fac orice să fie totul despre ei, nu îi interesează problemele mele, ca doar, sun niste persoane cunoscute întâmplător.Te rog să nu faci vreo prostie pentru ca nu merita sa mori pentru această perioadă care va trece la un moment dat.Fi puternică, crede ma, nu are sens sa recurgi la asemenea gesturi!