Nu conteaza zodia ci educatia fiecaruia pe care au avut-o. Asa stiu sa o duca bine sau rau...
Sal, eu sunt leu, iar din proprie experienta pot spune ca fecioarele sunt foarte de treaba, mi s-au parut cele mai echilibrate fete cu care 'am avut de a face'. Iti pot spune deca un pentru de vedere al unui leu ca fecioarele inspira incredere, despre compatibilitate as putea spune ca se pot completa bine ca si caracter, numai ca leul sa nu fie prea orgolios sau arogant. ciao
Cea dintre un leu si o feciora deorece zodiile sunt apropiate la gusturi si gesturi
Cea dintre un leu si o fecioara.Iti zic eu.Tot fecioara sunt si eu (sunt fata) si ma inteleg f bine cu un leu(baiat)
Eu as zice ca relatia dintre un leu si o fecioara nu este prea buna deoarece in ordinea zodiilor fecioara vine dupa leu deci nu se potrivesc, ferioara este compatibila cu scorpionul, capricornul, pesti, taur, rac, fecioara. gasesti aici compatibilitatile http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/
Cea dintre un leu si o fecioara. Asta deoarece de obicei doua zodii diferite au compabilitate mai mare decat doua zodii identice...
Evee04 întreabă: