| HerrDoktor a întrebat:

Care "relatie" e mai buna:Cea dintre un leu(baiat) si o fecioara(fata) sau cea dintre doua fecioare.

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cea dintre doua fiinte care se inteleg bine, indiferent de zodie.

| mgtow a răspuns:

Nu conteaza zodia ci educatia fiecaruia pe care au avut-o. Asa stiu sa o duca bine sau rau...

| Leon a răspuns:

Sal, eu sunt leu, iar din proprie experienta pot spune ca fecioarele sunt foarte de treaba, mi s-au parut cele mai echilibrate fete cu care 'am avut de a face'. Iti pot spune deca un pentru de vedere al unui leu ca fecioarele inspira incredere, despre compatibilitate as putea spune ca se pot completa bine ca si caracter, numai ca leul sa nu fie prea orgolios sau arogant. ciao

| IooMar a răspuns:

Cea dintre un leu si o feciora deorece zodiile sunt apropiate la gusturi si gesturiwinking

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Cea dintre un leu si o fecioara.Iti zic eu.Tot fecioara sunt si eu (sunt fata) si ma inteleg f bine cu un leu(baiat) tongue

| marynwtza a răspuns:

Eu as zice ca relatia dintre un leu si o fecioara nu este prea buna deoarece in ordinea zodiilor fecioara vine dupa leu deci nu se potrivesc, ferioara este compatibila cu scorpionul, capricornul, pesti, taur, rac, fecioara. gasesti aici compatibilitatile http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine chiar nu conteaza zodiacul si ce compatibilitati imi "recomanda". Daca gasesti o fata frumoasa, care iti place si e o zodie care nu este compatibila cu tine, vei tine cont si o vei ignora? Eu nu prea cred.

| blackrose7911 a răspuns:

Cea dintre un leu si o fecioara. Asta deoarece de obicei doua zodii diferite au compabilitate mai mare decat doua zodii identice...