Sinceritate, Fidelitate, Creativitate, Originalitate, Simt al umorului dezvoltat, Responsabilitate, Inteligenta, Frumusete...
Trebuie sa imi placa asa cum e ea, sa fie naturala. Trebuie sa stie sa se faca placuta. Trebuie sa stie sa imbine mai multe laturi pentru ca imi place sa experimentez dar totusi sa pastrez un tip de relatie. E ca si cum as spune ca vreau o relatie stabila pentru ca e placut dar totusi si insel. Asa in relatie prefer o iubire fara obstacole, simpla dar cateodata simt nevoia de schimbare, de ceva nou.
Buna, mie personal imi place la prietenul meu faptul ca e glumet, de viata, sociabil, optimist, asta imi place mie la o persoana.Calitatiile care trebuie sa le aibe ar fi:sa fie respectuos, sa stie sa ma faca sa zambesc, sa fie si serios dar si glumet cand e cazul, sa ma iubeasca asa cum sunt si sa fie cu tupeu dar fara sa intreaca limita bunului simt, apoi ar mai fi si calitatiile fizice.
Simtul umorului, imi aduce zambetul pe buze in orice clipa, caracterul lui foarte puternic, ma simt ocrotita cand sunt cu el, imi da putere, sincer cu mine, si pot sa vorbesc despre orice cu el, intodeauna mi-a dat sfaturi bune, si imi arata ca ma iubeste in fiecare zi.
Pai in primul rand, as vrea sa fim pe aceeasi lungime de unda.Adica sa avem cam aceleasi gusturi(nu exact aceleasi, dar pe aproape) la mancare, imbracaminte, muzica, filme etc.Sa nu ma CRITICE! Sa nu avem opinii contradictorii, sa ne sprijinim la greu (atunci vezi daca o persoana te iubeste cu adevarat)si cel mai important sa nu rezistam unul fara altul. :X
Trebuie sa fie respectos, sa aiba suflet bun, sa vorbeasca frumos, sa stie sa se poarte cu o fata.
Sinceritate, fidelitate, astes mai imoprtante, frumusetea nu se pune ca daca iubesti e clar ca iubesti pe un/una care e frumos/frumoasa sa fie responsabil sa fie el insusi si sa si spuna parere indeferend despre ce ar fi ea chiar daca e despre o alta fata
Blue_2910 întreabă: