| OanaMariaG a întrebat:

Care sunt cele mai bune combinatii de zodii? ast sugestii.multumesc.fundita

Răspuns Câştigător
| Andr3e a răspuns:

Vrsatorul cu Berbecul= Foc si Aer. O aventura demna de marile iubiri. Balanta cu Sagetatorul=Aer si Foc. O combinatie excelenta : arcasul e greu de prins, dar, odata ce l-ai facut sa ramâna, devine un partener de vis pentru tine. Leul cu Taurul=Pamânt senzual si Foc teatral...

Sunt multe calitati care va unesc... Amândoi posesivi si fideli, amândoi interesati de activitati culturale si de un camin îngrijit.

8 răspunsuri:
| Andr3e a răspuns:

Phai despre ce zodie vrei sa stii combinatia?

| Λndrei a răspuns:

S-o luam asa la perfectiune,eu sagetator cu toate zodiile ce sunt doate cu update-uri misto(de gen feminin bineinteles)winking.
laughing Am glumit, nu stiu, pot sa iasa combinatii tari din chestia asta? N-am stiut.

| OanaMariaG explică (pentru Andr3e):

Pai de ex merge varsatorul cu berbecul, balanta cu sagetatorul, leul cu taurul...etc

| Vrajitor a răspuns:

Nu exista asa ceva!

| DakotaRoyse a răspuns:

Off. păi depinde despre ce zodie vorbim.
E complicată chestia cu compatibilităţile.
Orice zodie se înţelege cu cele din elementul ei, şi cu celelalte din genul ei.
De exemplu, eu sunt Peşti (Elementul este Apa), mă înţeleg cu Racul şi Scorpionul (Apă), Taurul şi Capricornul (Pământ).
Fecioara, care tot de Pământ este, eu ca Peşti am 50% şanse să mă înţeleg cu ea, căci este exact opusul meu în Zodiac.
La fel şi la alte zodii.
Bineînţeles, lucrurile astea sunt pur teoretice happy
Pentru că există şi excepţii, evident.
Dă-mi un mesaj dacă mai ai nevoie de explicaţii happy

| BlackJoker a răspuns:

Merge leul cu taurul si balanta cu sagetatorul asa cred pentru ca fratele meu si prietena sa sunt leu si taurbig grin si impreuna fac un cumplu f frumostonguewinking

| Andr3e a răspuns:

Sper ca ti-am fost de ajutor

| luiza2000 a răspuns:

Cauta pe eAstrolog acolo gasesti pentru toate zodiile