Am un stres format din:
1. trebuie sa ma pregatesc, si sa conduc 600-700km
2. nu-mi merge statia
3. mi-am pierdut pisica
Dar ocupatiile astea ma ajuta sa nu-mi inventez dureri, suferinte si neimpliniri.
Ai dreptate, poate că unele sunt inventate dar altele sunt reale.
Mă bucur că nu ai probleme de acest gen dar pe mine m-a luat naiba la cât sufăr atât fizic si psihic.
1. Ai condus și nu ai murit.
2. Rip
3. Este la mine. Și nici nu ți o mai dau te duci acasă fără ea.
4. Kurtooooos
1. Nu, dar nu-mi iei tu dreptul de a ma plange
(1500 km, cu tot cu plimbari)
2. O reparasem deja
3. Sa o scarpini sanatoasa, dar vreau poze
4. Balonasee
1. Pot să-ți iau ce vreau >:p
(+ 2 plimbari ciudix )
2. Fâstâceala reparată when?
3. M-am consultat cu pisica, nu vrea sa mai știi de ea.
4. Gropiteee
1. M-am plictisit de punctul asta. Dormeau dusi pasagerii, si n-am murit.
2. Cauta un loc cu lumina.
3. Nici macar pisica nu te-a ascultat.
4. Eama veatsa mea an bratse
1. Te ai născut plictisit.
2. Și întunericul o fost bun.
3. Că am rugat o eu sa nu.
4. Nu, că iar te inveti.
Turtitoare de Kurtos ce esti.
Hai la frig
'tot același gust are' zis-a un înțelept cu benoacle mari.
Nu, că îngheț.
Hai la pup.
Vin.
Suna cand ajungi
Si nu o sa ingheti.
nu promite aiurea, că mi frângi inima
Nu e aiurea. Suni cand ajungi, si scot botul.
Pana acum doar ai întins botul, acum îl scoți!? Ce fel de alien esti!? Ew! Ne despărțim!
Nu sti ke perzii
Key
Neamplinirea profesionala, faptul ca nu sunt inteleasa si problemele de sanatate...
Toate câte le avem, să le aducem cu încredere înaintea lui Dumnezeu. Mai mult, să ne bazăm pe El pentru împlinirea lor. Iar atunci când vor fi împlinite, să nu spunem că mâna noastră a făcut toate aceste lucruri.
Nu am.
Da, poate ca nu sunt cel mai destept, atragator, bogat si nici nu am indeplinit toate lucrurile pe care mi le-as dori dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu nefericit.
In timp se pot schimba multe si consider ca sunt pe drumul cel bun. Atata timp cat sunt sanatos sunt ok.
Bravo, man. Așa e.
Păcat că nu pot să dau eu fundă, că aș face-o.
Ai dreptate
Mi-am dezamăgit toată familia ca nu am fost in stare sa termin licența, nu am gasit inca nici un job, ma simt tot timpul singura
Te simți singură fiincă așa vrei, după unul răspunsurile care le-ai dat chiar la una din întrebările tale. Tot de aici și motivul pentru care nu ți-ai luat licența. Deci la tine a fost o alegere.
Singura nu in sensul de ca nu am iubit, ci in legătură cu relațiile cu familia, prietenii. Licenta nu am terminat-o fiindcă nu am știut sa mai scriu nimic
Ca am prieteni fake și nici nu reușesc sa ma integrez în societate... Câțiva ani irosiți degeaba stand numa în casa...
La fel și eu.
Same here.
Că nu mai suntem oameni ca nație. Am ajuns un popor îndobitocit și ignorant, ironic plin "dă dăștepți". Până și Românii plecați în afară sunt de jale majoritar, și pe grupurile Românilor din afară aceeași atitudine și aceleași postări deștepte găsești ca și pe TPU sau oricare alt mediu real sau virtual Românesc. Pot să zic în schimb că am avut cel mai probabil mare noroc să-mi fac doi prieteni Români de pe la muncă. Și asta fiindcă i-am cunoscut prin rude, prieteni din vechi, altfel, cine știe... Mă uit la alte nații, socializează, se adună, se ajută, vorbesc ca oamenii. La noi Românii nu se poate, noi suntem numa' "dăștepți pă caterincă". Mă doare capu' cu de-al de noi... Degeaba te descurci în viață dacă nu ai cu cine schimba o vorbă, nu poți să vorbești cu oricine ca oamenii cum se poate la toate națiile. Au și alții uscături, dar la noi parcă e invers, "avem și noi câțiva oameni printre uscături". În rest, neîmpliniri, da, o viață trăită în singurătate și sărăcie printre oameni falși. Și de acolo consecințele. Am norocul că acum pot merge înainte, atât. Am cu ce, dar n-am cu cine. Nu prea-i asta viață, dar nici de unde alege n-am.
Faci asa multe pentru persoana iubita si acum imi zice ca nu am iubit-o. cand o aud vine imi vine sa imi dau pumni in cap
Te înțeleg, si eu mă simt așa dar vreau să fac ceva, să schimb situația.
Eu nu prea am cum n-am prea multe opțiuni dar tu poate ai.
1. Realizez in fiecare zi ca oamenii nu sunt cine par ( e doar o masca ).
2. Sunt intr-o relatie complicata din care nu stiu ce va iesi pana la urma.
3. Am cunoscut pe cineva intre timp cu cativa ani mai mic decat mine si m-am simtit atat de bine cand era prezent dar s-a speriat ( fiind mai mic ) si acum ma ocoleste mereu si mai vorbeste si aiurea pe strazi ca am facut nu stiu ce cand de fapt nu este adevarat.
4. Sunt trista de multe ori.
5. Sunt o gramada de probleme si cred ca fiecare dintre noi avem multe de spus.