Se cred mult prea tari și irezistibili, chiar dacă par ca niște fraieri, spunându-ţi cu un zâmbet tâmp: "bună frumoaso, de scot la un suc?".
De obicei, sunt mult prea posesivi, iar asta este destul de enervant.
In primul rand spun Te iubesc prea repede sau m-am indragostit de tine imediat. Majoritatea fetelor au nevoie de timp, sa simta ca baiatul chiar o place cu adevarat si ca nu o minte.
Cel mai bine e ca baiatul sa se poarte normal, sa fie el, sa simta intr-adevar ca o place pe fata si apoi totul va decurge de la sine.
Părerea mea :
-Spun "Te iubesc" prea repede. Adică au cunoscut o fată noua şi peste o săptămână băiătu vrea să stea cu ea. Ar trebui să stea un pic mai mult,să o cunoască! Nu să o placă doae pentru ţâţele sau curul ei, prima greşeală a baieţilor! O fată vrea să fie iubită pentru zâmbetul ei, sufltul, Pentru momentee în care îl faceereu să zâmbească!
În al doilea rând! Mulţi folosesc replici de genul (un exemplu): " Hei fato! Mama ta tea făcut pe furtună? Pemtru că areţi trăsnet"... Sau replici de genul ăsta, mie incer aceste vprbe mi se par nişte porcări, nu cred că un băiăt o să reuşească să cucerească o fată cu aceste forbe Bine, doar dacă e curvă că altfel... Acum serios? Cred că am văzut mai mult de 100 de întrebari de genu "cum să cuceresc o fată?" O FAT O CUCEREŞTI CU SUFLETUL nu cu cadourile! Dar nu dau vina doar pe băieţi pentru că sunt şi curve căre se lasă cucerite de bani şi cadorii Fiecare fată are gusturile ei la băieţi
In primul rind sunt prea usuratici si in al doilea eu una cred ca sunt destul de enervanti cand spun[eu vreau fapte nu vorbe]
Frate pe mine prietenii n uma lasa sa cuceresc fete. imi placea de-o fata le-am spus pac au facut ei nu stiu ce desen cu mine si cu aia apoi aia a aflat a zis ca nu ma place si mi-a tras clapa nu am mai vorbit de 3 luni
Cate odata se Balbaie De Teama sa nu-i zica nu la ceva, iar cateodata incearca sa se dea mare, si alte dati se inrautateste crezand co sai place, lor le plac cei mai cumintei asa:d Funda?
Intai se uita la sanii ei ai apoi la fund si fata asi da seama ca baiatul o place doar pentru formele pe care le are. o fata nu vrea sa fie cu cineva care sa se uite doar la cum arata ci la cum se comprta 1 nu-ti dai seama daca placi o fata cu adevarat, uitandu-te la fundul sau la sanii ei. uitandute la asta nu inseamna ca-ti place fata ci formele pe care le are
OliverArrow întreabă: