Ambii, si fetele, dar si baietii
Exista fete barfitoare, invidioase, neprietenoase, increzute... dar si baieti barfitori [am auzit ca barfesc mai mult ca fetele ], invidiosi.etc.
Nu cred ca are atat de mare importanta ce gen ai, F sau M, important, inainte de toate este sa fi om.mai rar prin timpurile noastre.
In egala masura! SUnt unele tipe atat de parsive si rele incat nu iti vine sa crezi! Sunt invidioase, barfesc s. a. m. dDar sa stii ca si baietii barfesc...la fel de mult...stiu sigur pentru ca eu in maj timpului stau cu gagica'miu si cu prietenii lui...barfesc mai rau ca fetele, pe x ca e nu stiu cum, pe y ca are nu stiu ce...
Woody Allen, intrebat care sunt mai de incredere, blondele sau brunetele, a raspuns candva: Caruntele!
Nici fata nici baiatul
mai rar in ziua de azi gasesti o fata sau un baiat cuminte
Bunica spunea."vai, copii din ziua de azi."
Mama spunea : " vai copii din ziua de azi..."
Eu : sper ca ma voi abtine, si ca voi incerca sa-i inteleg asa cum sunt : mai de incredere sau nu, mai barfitori sau nu, mai "zapaciti" sau nu... etc.
Nu exista diferenta... totul depinde de educatie, caracter... si mai ales de cel care acorda incredere...(sa stie din start daca sa o acorde sau nu)