Simțul umorului denotă abilitatea de a face conexiuni ingenioase, inconștient femeile văd asta ca pe o dovadă de inteligență, ceea ce le atrage.
Plus că abilitatea de a-i distra pe cei din jur te face mai plăcut social, iar oamenii și-ar dori să stea lângă o astfel de persoană, ceea ce vine cu o altă serie de avantaje, cu ar fi succesul financiar, siguranța, etc.
Interesantă observaţie. Şi cred că e adevărată. Chiar şi avatarul ăsta al tău cred că le amuză.
Ne simtim bine in preajma lor si ne place acest lucru.
Ne dorm sa fie si amuzanti din cand in cand dar si seriosi.
Probabil își doresc pe cineva în compania căruia să se simtă bine.
Cineva cu o personalitate aparte care să nu fie monoton.
Eh, își doresc clovni care să le distreze.
Lăsând gluma parțial adevărată la o parte; aproape orice om își dorește să aibă în compania sa pe cineva care mai poate destinde atmosfera anostă.
Veselia creaza optimism, iar tristetea creaza pesimism, chiar si depresie.
Daca femela are menirea (biologica) de a asigura perpetuarea speciei in conditii cat mai bune, atunci femeia (care are si constienta) instinctiv isi aduna resursele prin veselie, ceea ce duce la usurarea eforturilor ce trebuie suportate in timpul cresterii si ingrijirii familiei (si nu numai).
Pai nu este vorba numai de o relatie, dar... un om fara un gram de amuzament in el... nu este om
Chiar pui asa o intrebare?!?
TIE ti-ar place sa iti petreci viata cu cineva care e posomorat(a) tot timpul si te face sa o dai in depresie?!?
sau cu cineva amuzant? GANDESTE-TEEEEE
Femeile isi doresc competenta de la un barbat. Iar faptul ca esti amuzant inseamna ca ai spirit de observatie, creativitate si inteligenta, iar asta inseamna un intreg set de atuuri.
Asta e o prostie, ele nu isi doresc barbati amuzanti. Da, poate ca ar vrea si ele sa fie SI amuzanti, pe langa alte calitati, dar nu cred ca e vreo femeie sau daca sunt sunt putine, care sa aleaga un barbat gen: "asta nu e amuzant, nu ma mai intereseaza persoana lui". Cate fete n-am incercat sa combin cu caterinca, glume, le faceam sa rada incontinuu de ziceau sa ma mai opresc sa mai ia si ele o pauza ca au ras prea mult si tot nu le-am combinat, si au fost si fete care am incercat sa le combin si cand ieseam cu ele nu eram asa amuzant ca ori nu eram eu intr-o perioada buna, ori erau ele prea serioase, si culmea pe unele le-am combinat. Eu din experienta proprie, daca esti amuzant atragi fete catre tine ca simple prietene, dar ca iubite conteaza foarte putin spre deloc daca esti amuzant sau nu, eu cred ca conteaza mai mult subiectele abordate, cat de interesante sunt decat cat de amuzante sunt. Si inca un sfat, nu cere niciodata vreun sfat de la vreo fata legat de ce vor ele intr-o relatie, ce cauta ele intr-o relatie, mai bine intrebi baieti experimentati sau iti tragi singur concluziile pentru ca eu de multe ori mai intrebam fete diverse legat de relatii sau ce vor de la un baiat si ele imi spuneau niste chestii, dar cand isi faceau relatie alegeau exact opusul.
anonim_4396 întreabă: