| LittleRose a întrebat:

Care sunt motivele pentru care un baiat nu mai tine la o fata pe care chiar a iubit-o? Fundita :*...

Răspuns Câştigător
| bybyana21 a răspuns:

Parerea mea (sunt fata) este:
1. Daca fata nu i-a dat atentie, s-a gandit ca pesti sunt multi in lac
-iubirea se evapora
-eu sunt de principiul ca ochii care nu se vad se uita
2. Poate a realizat si el ca nu poate fi nimic intre el si fata aceea, si a lasat totul balta, sa nu se mai raneasca.
3. Poate si-a gasit pe cineva mai potrivit.

ASTA DOAR IN CAZUL IN CARE CEI DOI ERAU DISTANTI, DACA EI FORMAU DEJA UN CUPLU:
1. Si-a gasit pe cineva nu neaparat mai frumos, poate o companie mai placuta si in schimb, sentimentele unice au inceput sa se imparta la doi. Cum e imposibil s-a dus doar spre cea mai noua persoana happy
2. Poate ca niciodata nu a fost iubire, poate simpatie, poate cu timpul s-au uitat, poate s-au pierdut si sentimentele cu timpul, distanta si tot asa

15 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

In primul rand rutina distruge foarte mult. Mai ales in privinta barbatilor. In alta ordine de idei probabil ca fata aceea trebuie sa il fi dezamagit foarte tare sau sa ii fi gresit foarte mult acelui baiat. Si de nenumarate ori. Probabil ca, pana cand s-a umplut paharul. Ori nu a simtit deloc iubire pe parcursul relatiei si la un moment dat el a inteles. Se mai poate recupera, cred, dar cu multa vointa din partea fetei. Cu dorinta de schimbare si chiar cu inceputul unei schimbari. Cu gesturi sincere si cu tandrete daruita cat de des. Imi pare rau. Cand se pierde o iubire este ca si cum cade o stea de pe cer. Incearca sa o mentii acolo unde ii este locul, atat cat mai poti.

| Catalion a răspuns:

Nu este un baiat serios si s-a plictisit de ea, de parca este un obiect si acum vrea sa fie cu alta, probabil mult mai tanara si mai frumoasa.

| AiDuTzA a răspuns:

O uraste, s-au certat, are ochi pentru alta fata, a gasit pe altcinevabig grin

| INSOLINYO a răspuns:

Eu personal, când mă rănește sentimental persoana iubită, simt că nu o mai iubesc, că o urăsc. Dar nu e așa! Încep în secret să o reiubesc mult mai intens.

Dar poate în cazul tău, el doar a aberat spunându-ți că te iubește „la nebunie", poate spunea așa numai pentru a te vrăjii. cam cu asta se ocupă majoritatea băieților, bine că eu NU!

Spun că nu merită să te zbați atât pentru el, o să urmeze un alt el poate mult mai bun dacă ai învățat din trecut.și trebuie să rămâi mereu încurajată că poți să speri la o alta persoană iubită pentru simplul fapt că dacă ai reușit să ai un prieten înseamnă că ești frumoasă sau și atractivă.

Salutare!

| seby005 a răspuns:

1.poate a devenit homo.
2. poate si-a gasit cu pta. mai mica

| CeVreauEu a răspuns:

Buna!
Exista mai multe motive:
1) Cand fata/baiatul este la distanta si nu se vad des, se poate satura la un moment dat sa astepte pana cand o sa o vada si isi pierde sentimentul fata de ea.
2) Fata l-a inselat iar el nu poate suporta asa ceva si o uraste in asa fel in cat, cand o vede ii este "scarba" [scuze de cuvant dar asa este] de ea, si incepe sa nu mai tina deloc la ea si nici sa o iubeasca.
3) O iubeste prea mult si nu prea are incredere in ea, crede ca il inseala si ii e frica sa nu-l lese ea primul si sa sufere, in aceste momente baiatul isi pune in cap sa o uite si sa se desparta de ea.
4) Si-a gasit pe altcineva de care ii place ENORM de mult si incepe sa tina la ea si atunci incetul cu incetul o uita pe prietena lui si se gandeste doar la cealalta persoanasad Cazul acesta e cam rar daca un baiat iubeste cu adevarat pentru ca in acest caz s-ar gandi doar la fata pe care o iubeste si chiar daca ar fi alta mai frumoasa nici n-ar trebui sa se uite la ea.
5) Nu-i place deloc felul ei de a se purta si se cam satura la un moment dat sa astepte totimpu sa se poarte mai frumos cu el.
6) Probabil s-a saturat de ea pentru ca a inceput sa fie diferita, nu mai e ca prima oara si s-a gandit ca nu mai are rost sa fie ceva intre ei 2 pentru ca poate el nu-l mai iubeste.
7) Si-a schimbat parerea despre ea si o vede ca o alta persoana, dupa ce o cunoaste mai bine poate ca nu-i place cum se poarta si nu-i plac lucrurile care le afla despre ea.
8) S-a cam saturat de ea si vrea ceva "mai nou" [dar si acest caz este rar daca o iubeste cu adevarat]
9) Poate ca fata nu i-a spus tot despre ea [intr-un cuplu de obicei nu au secrete] si baiatul afla de la altcineva si in acest fel nu mai are incredere in ea si incepe sa nu mai tina la ea.
10) Daca fata il minte, baiatului nu-i place si o sa-si piarda sentimentele fata de ea gandindu-se ca poate la mintit si cand i-a spus ca il iubeste.
Cam atat din cate cred euhappy Sper ca te-am putut ajuta, puplove struck

| skyisnottheLIMIT a răspuns:

Isi gaseste alta straight face

| TotEu1993 a răspuns:

Buna.exemplu la mine.acum mi se pare o simpla prietena cu care ma sarut.ne.am despartit(ia.m facut prea multe pe plac si tot nu ia placut).apoi ma.m rugat mult de ea sa ne impacam,pentru ca am tinut enorm la ea,si poate mai tin dar.este foarte orgolioasa si pana la urma si.a dat seama ca ma iuebste...2 luni a durat cat am stat dupa ea sa ne impacam.mi.a trecut toata dragostea.am plans la greu.ce mai conteaza.nu stie sa aprecieze ce are langa ea.un baiat cr o respecta,nu o inseala,nu beau/fumez,cluburi nu fregventez etc pe scurt cuminte.chiar mi sa luat si miecrying.sunt cu ea din nou de 1 saptamana dar nu mai este ca la inceput .parca nu mai simt aceleasi sentimente pentru ea.Prin felul ei ma facuts a fiu asa sad

| laviii a răspuns:

S`a plictisit ( mai ales daca a fost o relatie lunga )

| escapism a răspuns:

Sunt foarte multe motive. Cele mai frecvente sunt cele care tin de infidelitate, gelozie sau poate baiatul si-a gasit pe altcineva mai potrivit pentru ai sta alaturi...happy

| andrutza_3125 a răspuns:

Aaa...pai poate pentru ca ii place alta ft acu, sau nu mai simte acelasi lucru ca la inceput, nu stiubig grin

| andrutza_3125 a răspuns:

Nusjhbig grin

| Madiii_5860 a răspuns:

Pai eu cred ca. atunci cand intervine o alta persoana acel baiat nu mai tine la fata cu care e si isi fixeaza toata atentia la cea noua. sad

| bebelav a răspuns:

Poate simte alt ceva pentru o alta persoana...

| karincik04 a răspuns:

Poate ca i-a placut alta.