Nu sunt casatorit ( Am 19 ani ). Persoana aceea iubita trebuie sa aiba un suflet bun, sa fie intelegatoare, sa stie cum sa ma faca sa uit de toate supararile, sa imi fie alaturi mereu. Este o vorba : Nu te iubesc pentru cine esti, cine pentru cine sunt eu cand sunt cu tine. Pentru ca o fata sa imi intre in gratii in primul rand trebuie sa nu fie fitoasa, sa fie naturala si sa ma simt bine in preajma ei. Nu suport rautatile gratuite.
Sinceritatea si puritatea sufleteasca.Restul se pot modela in timp, dar astea doua nu se pot impune.Nu sunt casatorit.
Inteligenta, bunatatea si tandretea. sunt pe jumate casatorita m-a cerut dar inca nu am fixat data.
Cele mai importante caracteristici ale sotului meu sunt urmatoarele: tandrete, frumusete interioara, siguranta de sine, intelepciune, umanitate si altruism. Dar pentru tine?
Mai am mult pana la a fi casatorita...
Pt mine intotdeauna cel mai mult a contat sinceritatea. Indiferent de ce calitati/defecte mai are, sinceritatea este pentru mine cea mai insemnata calitate a persoanei cu care am o relatie.
Sunt casatorita, in primul rand respectul, iubirea, tandretea, intelegerea, sa stii ca in fiecare moment te poti baza pe persoana iubita, la bine si la rau...
Nu sunt casatorita, dar apreciez la iubitul meu ft mult tandretea, bunatatea, apreciez faptul ca ma adora si ca e iertator!
Nu sunt casatorit (am doar 13 ani ) am fost pana acum cu 2 fete. Acum se pare ca a 3-a e f. aproape. Persoana iubita : Sa aiba un suflet bun, sa te inteleaga, sa fie cu tine si la bine si la rau. Dar si aspectul fizic conteaza, pentru mine cel putin, cam in proportie de 30%. O zi buna!
Buna.
Pentru mine o presoane trebuie sa fie sufletista, iubitore si intelegatore, si eu pentru ea la fel, am avut o relatie de 6 ani si s-a dus pe apa simbetei ca imi zice te iubesc dar problema ca iubea pe altul acum nu stiu cui ii zicea te iubesc.sinceritatea e tot ce trebuie sa aiba o persoan si increderea in el isnusi si in cel ce o iubeste, sa fi alaturi de ea si la rau si la bine si la ori ce sa va ajutati reciproc, ata am de zis.succes
Sunt casatorita si cred ca cel mai important caracteristic este sa fie mereu langa tine la bine si la greu indiferent daca e prieten, iubit sau sot!
Ma casatoresc la anul in septembrie cu prietenul meu care este o persoane sincera, iubitoare si de incredere.