Te adresezi noua sau la modul general?
Dupa parerea mea, vorbind la general, sunt orgoliul exagerat, gelozia, zgârcenia, impulsivitatea - ca trasaturi de caracter negative ce creaza dificultati intre membrii unei familii.
Viciile precum alcoolul, jocurile de noroc si altele, ca si obiceiuri rele care aduc vrajba intr-o familie.
În viața de familie nu am întâmpinat dificultăți. În schimb în relații a fost greu pentru mine să fiu dezinvolt, deși în majoritatea timpului sunt foarte natural și spontan. Probabil fiecare persoană are o problemă diferită în funcție de mediul în care a crescut, și cred că este important ca într-un cuplu sau într-o familie, să existe adaptare între membrii.
Nu am chef sa umplu 10 pagini
foarte simplu e sa incerci sa stai jos si sa incerci sa gandesti situatia la rece, nu din perspectiva puterii obisnuintei, sau orice altceva la fel de idiot, efectiv, daca vezi ca oamenii din jurul tau se simt naspa, mai ales familia, atunci ai o problema si trebuie sa... MACAR incerci sa o constientizezi
Faptul că te enervezi prea repede și nu îți poți controla emoțiile poate să fie o problemă.
Egoismul, viciile, nepăsarea, impulsivitatea, lenea, nechibzuința, lipsa de dragoste, cicăleala, și lista ar putea continua din păcate.
anonim_4396 întreabă: