e naspa dar asta e viata.Sunt 2 probleme de regula in chestiuni de genul asta. Odata tie iti plac femeile care nu te plac ele pe tine, iar a doua chestie este ca poate sa te placa, insa sunteti pe alte nivele, ma refer ca intelect.Rar o sa gasesti o femeie asa obisnuita sa spunem ca este intr-o relatie cun tip destul de inteligent.Pur si simplu oamenii aflati pe un anume nivel sau nu stiu cum sa le zic,ca nu-i vorba de prosti sau destepti,sa zicem cun IQ, deci oamenii astia vad lumea in felul lor, au in cap ca ala de tipu sau tipa cu care ei trebuie sa fie, apoi oamenii genul asta nu au asa cuvant, nu-s asa de parolisti, chestii de genul asta daca intelegi ce vreau sa zic.Nu vreau sa supar pe nimeni dar eu asa cred ca stau lucrurile.Mmai sunt si exceptii, dara alea is rare.Si nu-i vorba de cum arata ea sau el, sau de bani sau alte chestii, e vorba de nivelul pe care se afla fiecare.Fiecare om are conceptia lui despre viata, vede lucrurile in felul lui si etc.De regula cum am spus greu ajungi sa poti avea o relatie cu o astfel de persoana, desi asa la prima vedere totu ar parea ok.
Era un film romanesc dupa o nuvele daca nu ma insel f bun film, film vechi in care tocmai chestia asta, nu ca se voia arata, asta am dedus eu, ei arata de fapt alte povesti.Nu mai retin cum se numeste filmu sau Romanu cred ca-i vorba de un roman romanesc in care o familie de bogatasi cauta o fata de la tara, frumusica buna etc sa isi reimprospateze familia genetic, pentru ca pe vremea aia astia bogatii se cam casatoreau intre ei pentru asi tine averea gramada. Undeva actiunea cred ca e intre cele doua razboaie modiale.In sf asta bogatu ia pe fiusau se duc la tara, nu mai stiu exact prin ce zona era si gaseste ala o fata buna frumusica bla bla.Fiu astuia bogat era si el barbat bine, prezentabil, deci nu se punea problema sa fie naspa sau sa nul poate place o femeie.Si cum pe atunci taranii isi cam maritau sau insurau ei copii familia ei a zis pass si asa ajunse tarancuta aia acasa la bogat.Au facut-o o doamna, asa cum a imbracato au incercat sa o educe bla bla, dar sfarsitu e naspa, tragic.Eu de aici zic ce am dedus eu,nu ce voiau aia sa arate in film,deci dupa mine in film se arata tocmai ce am spus mai sus. Tipu era prezentabil,bani avea balamuc,tipa nul voia,ea avea in cap taranii ei, avea in cap nivelul ei, deci cum spune vorba aia ban la ban trage, asa si cu oamenii cu relatiile, fiecare trage catre un partener de nivelul lui.
Acum nu te astepta ca oamenii care tie ti se par de acelasi nivel gata vin calare peste tine nici vorba de asa ceva.Un om care are o scoala in ziua de azi nu arat de fapt nivelul lui pe scara reala a societatii, in ziua de azi orice mucea poate sa faca orice fel de scoala.Plus de asta nivelul de valori in RO nu mai este ala de dinainte de razboi,oamenii aia dinainte si ma refer aici la valorile de atunci sau dus, sau au fost eliminate, locul lor a fost luat de pleava societatii, cu astia s-a facut ce s-a facut pana acum, iar faptul ca tara merge asa de prost, se datoreaza tot astora.Bine ca oamenii nau ei vina, aia ce au impus sistemul ala asa zis comunist is de vina, aia au distrus mai totu in tara asta.In sf hai ca am deviat de la relatiile noastre.Nu zic ca eu sau tu ai fi pe un nivel superior altora, sau ca barbati is superiori femeilor, ce am spus se aplica atat femilor cat si barbatilor.Din acest amestec de populatie nu prea mai ne dam seama astazi cam ce valoare are un om, cam ce si cum gandeste el.Nui de vina femeia sau acel barbat ca asa vrea el,asta asa s-a nascut,asa gandeste, aia e ce vrea.
In rest ar mai fi si o alta problema si anume ca ceea ce tu cauti adica femeile ce tu le cauti, fac parte dintr-un tipar al tau, te atrage un anume gen de femeie.Ei problema e ca acest gen de femeie ce tu tiai dori are alte pretentii, sau poate sa-i placa alt gen de barbat si asa mai departe, poate sa fie genul de femeie usoara si multe altele.
Am scris cam mult dara de asta suntem pe aici sa discutam.Nu stiu exact cine sau ce filosf antic a spus o chestie,dara este ceva verificabil in timp si anume.
Posibilitatea sa ti se intimple ceva naspa sa zic intr-o relatie,este mult mai mare si se va repeta in cazul celor care au mai patit asa ceva,decat in cazul altei persoane la care totu a fost ok.
Acum stateam si ma gandeam ca lucru asta de fapt are la baza ce ziceam eu mai sus, adica fiecare din noi avem un tipar, suntem atrasi de un anume gen de barbat de femeie, ca urmare daca intilnesti genul asta de femeie si ai o relatie si se va termina prost ok? Data ce vine tu poate vei spune gata am invatat lectia, dara nu-i deloc asa, de fapt tu esti atras de acest gen de femei si tot aia vei cauta si tot peste aia vei da De aici si ce zicea filosoful ala ca sansele celui care a gresit is mai mari sa mai greseasca.Asta e valabil in orice si de fapt se datoreaza acestui fapt,ca suntem prediscpusi sa vrem ceva,sa dorim ceva, sa facem un lucru intr-un anume fel, ca urmare daca gresim, si continuam vom gresi din nou si din nou.
Asta e parerea mea, daca o fi asa nu stiu dar din observatii si experiente aproapiate cam asa stau lucrurile.
Tu nu ai prietena poate pentru ca inca nu ai gasit genul de fata ce tu vrei, dara o sa apara si sper sa fie bine pentru tine.Adica chestia aia ca gresesti ca alegi mereu aceiasi chestie are si partea ailanta, parte care predomina se pare, a, dica alegi ceva cei bun pentru tine.
Nu trebuie sa disperi, daca vrei sa te relaxezi mergi la fetite, poate dupa o sa vezi lucruile altfel.Am citit pe aici ca n-ai fost, prietena nu ai deci asta e de ce nu.
8 ani.Muncea langa casa prietenei mele si mergand des la ea a intrat in vorba cu mine si bla bla
Cateva luni. Trebuia sa ma intalnesc cu o tipa si pana la urma am iesit cu o prietena de a iei, mare greseala dar ramane lectia.
Annis întreabă: