| Ileana_Sanda_Szucs_1961 a întrebat:

Cat ar trebui sa dureze o relatie,la distanta,pana cand cei doi,oameni maturi fiind,ar trebui sa se hotarasca, pentru o viata in comun?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Nu cred ca poate spune cineva, dupa cat timp va puteti face o viata in comun:acest lucru se simte! Pana nu incercati sa vedeti cum va impacati, stand impreuna, nu aveti cum ghici.Luati-o incetisor:dupa discutiile la distanta,cand va puteti da seama,fiecare,cum gandeste celalat,cand simtiti "fluturasi in stomac",daca nu va suna la telefon,puteti sa va vizitati(asa iti dai seama de comportamentul lui fata de tine,fata de prietenii tai),apoi sa va mutati impreuna(modul cum se comporta intr-o relatie,in acelasi spatiu),apoi, daca este "acceptabil",poate urma si o casatorie.Dar nici aceste lucruri, nu-ti poate garanta nimeni, ca va merge! Intervine rutina, criza sau belsugul financiar, probleme ale varstei...

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista reguli, depinde de varsta partenerilor, de ceea ce isi doresc in viata, etc Hotarariel astea nu vin din senin, ci in urma unor discutii. Dar cred ca o relatie intre adulti care se intretin singuri, ar trebui sa ajunga in acel punct in primii doi ani. daca nu, inseamna ca nu merge nicaieri.

| grab a răspuns:

Daca distanta le permite sa scurteze asteptarea inseamna ca depinde numai de vointa lor. Cam in 2-3 luni ar trebui sa fie suficient timp sa se elimine suspiciunile.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si de varsta. Adica daca ei au 17 ani normal ca o sa mai astepte pana isi termina studile si alte amanunte.
Dar daca ei sunt maturi eu zic ca un an ar fi suficient sau hai jumatate depinde cum simte fiecare happy.

| Biggiesan a răspuns:

Timpul e relativ iar durata este resimțită variabil in functie de multi factori. Deci nu e nimic batut in cuie! Cand vedeti ca nu se mai poate vietui separat, atunci puteti face pasul, insa sa va ganditi bine in prealabil.

| johnyxus a răspuns:

Pentru o viata in comun va puneti amandoi de comun acord nu exista o anumita perioada.

| Bestxl a răspuns:

De obicei nu dureaza pentrru ca apar anumite "tentatii" pe "teren", doar cei mai puternici rezista.

Întrebări similare