Daca ai pentru el sentimentele pe care se bazeaza o relatie, nu ar fi nici o problema. Daca tu crezi ca el nu este tot ce-ti doresti, as spune ca nu merita sa intri intr-o relatie, dar nu vad de ce doar pe baza varstei nu ar fi tot ce-ti doresti. Diferenta nu e asa de mare. Il poti influenta intr-o oarecare masura, dar ca il "cresti" as zice ca este un pc exagerat. La 17 probabil ca el este la liceu iar tu la 20 esti la facultate sau lucrezi, deci ai avut posibilitatea sa-ti deschizi ochii ceva mai mult. In doi ani si el va trece prin aceeasi experienta iar diferenta dintre voi se va estompa.
Eu cred ca singurul lucru important aici sunt sentimentele voastre. Daca va iubiti, mergeti pe drumul vostru si nu luati in seama eventualele comentarii rautacioase.
Tu te ai oprit la cuvintele mele si le ai judecat...as fi vrut sa dezvolti
Ideea e ca la 20 de ani esti orice mai putin matura... Nu e mare diferenta intre tine si un baiat de 17 ani.
Nu sunt in totalitate de acord.
Am zis ca nu e mare diferenta, nu am zis ca nu e nicio diferenta. Eu am avut si 17 si 20 de ani asa ca stiu ce vorbesc.
Atunci stii si ca detaliile fac diferenta...
N-am de unde sa stiu, asta tine de tine nu de mine. Te sfatuiesc insa sa nu te pierzi in detalii ratand tocmai esenta.
Multumesc
Atata timp cat ve intelegeti nu vad de ce nu ati putea fi impreuna.
Varsta? Varsta e un numar...Ca doar nu va pupati cu buletinele pe masa.
Presupun ca te-a vorbit lumea pe la spate daca ai venit si ai pus intrebarea asta aici. Nici o problema: lumea vorbeste mult, prost si fara rost.
Daca voi va placeti, va respectati si va intelegeti mai intai ca foarte buni prieteni si apoi ca iubiti, este perfect. Eu zic mai bine sa asculti ce zice mai intai sufletul si pe urma mintea. Daca pentru cei 17 ani ai lui este fooooarte matur, eu va urez o relatie frumoasa si de lunga durata.
Da, au iesit si vorbe...tip, dar e mai mic decat tine...e un copil etc etc
Pai si tie iti pasa de ceea ce auzi la cei din jur?
Depinde si de persoana. Unii se maturieaza mai repede, altii mai incet. Daca se maturizeaza mai repede, nu se pune problema ca fata sa "creasca" baiatul O alta idee ar fi caracterul unei pesoane. Eu consider ca un baiat de 17 ani ar putea iubi la fel de mult ca su unui de 20-25. Poate chiar mai afectuos, mai incocent. Si probabil ca este mai bine asa. Asta e parerea mea
Exact. cuvantul cheie...''inocent''
Da. :3 [ Scuze de greseala ]
catyaida întreabă:
anonim_4396 întreabă: