La ce nick ai (SatanSoul), de ce nu-i pui direct SATANA? Mi-e lehamite ca si unul ca tine face copii.
Nu inteleg care-i problema ta, adica ii viata mea si fac ce vreau cu ea. Daca am la nick SatanSoul nu inseamna ca sunt satanista. Ma bucur foarte mult cand vad pe TPU oameni, care nu raspund la intrebari pentru a ajuta pe cineva, ci ii critica pe cei care au pus intrebari dupa nick, fara sa stie ceva despre persoanele respective.
E frumos dar nu e nume romanesc si, unora li s-ar parea ciudat. Daca nu esti albanez (de acolo provine), gindeste-te la viitorul copilei si pune-i un nume cu care sa nu aiba probleme.
Este un nume din alta tara.
Fiecare pune ceva potrivit pentru copii lor.
Este un nume ciudat însemnând deosebit, rar.
Si eu cand m-am născut ma chema Alexia si era un nume foarte rar.Eu îmi făceam multi prieteni.Pana la 7 ani nu am gasit pe nimeni cu numele acesta.Acum am 11 ani si deocamdată am cunoscut doar vreo 8 copii cu numele acesta.De vreo 3-4 ani a început sa mai apara numele acesta.
Este un nume frumusel...fiecare nume are frumusetea lui.
Fundita?
Nu e ciudat, bine poate putin, pentru ca, gandeste.te putin la fetita aceea, o sa se rada mult pe seama ei cand o sa creaza. o sa i se puna porecle gen: varza, barza etc.
Niste nume frumoase sunt: Alessia, Alexis, Sierra, Mira, Ella ..etc.
Parerea mea.
Creasca* ..Ma scuzati.
Destul de ciudat, se pronunța greu și parcă nu e prea plăcut la auz. Însă, Îți recomand numele Elsa/Elza.Seamănă și suna mai limpede, Îți vine mai ușor sa îl pronunți.