| IuliaaD a întrebat:

Cat de curand o sa fac un an de relatie si mai in gluma mai in serios am vorbit cu iubitul meu sa ne facem cadouri si as vrea sa ii iau ceva amuzant dar si frumos nu vreau sa ii iau un cadou banal gen de imbracat ceas cevaa as vrea ceva mai special ceva personalizat poate chiar nu stiu sad aveti vreo idee?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Un lantisor si o bratara din aur nu este totusi un cadou banal.

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Pe parcursul acestui an aveai vreo porecla cu numele unui personaj din desene? Pe mine, pe la inceputul relatiei, ma poreclea "Strumfii" asa ca, pe langa un cadou fara semnificatie, i.am luat o Strumfica de plus pe care am pulverizat niste parfum de al meu, mai persistent. Ce zici despre asta? Sau ai putea sa ii iei un tricou cu o poza/ colaj de poze cu voi... Bafta!

| AllyAllina a răspuns:

Eu cu iubitul meu la aniversarea de un an ne-am luat tricouri personalizate cu Mr&Mrs

| IuliaaD explică (pentru AllyAllina):

Si mie imi plac tricourile de genu dar ghinionul meu este ca lui nu ii plac nici tricourile nici alte chestii personalizate pentru amandoi si nici poze in rama laughing

| 1mihai3 a răspuns:

Poti sa ii iei ce iti doresti atata timp cat el te iubeste o sa pretuiasca asta si o sa o iubeasca