Buna! Inceraca un set frumos de camasa-cravata in culoarea lui preferata si dintr-un material de calitate, un set care sa arate impecabil. Ai putea sa adaugi un album cu poze cu voi doi din cei doi ani jumate de relatie si o felicitare facuta de mana ta in care sa ii urezi la multi ani si sa ii scrii cateva cuvinte frumoase, ca il iubesti si ca e foarte important pentru tine. O alta idee de cadou ar fi sa-i iei un stilou dragut cu penita de aur daca e genul intelectual sau o acrte foarte buna, fie de beletristica daca ii place sa citeasca, fie din domeniul lui preferat. cel mai important insa e sa ii spui sincer, privindu-l in ochi, cat il iubesti si ce important si special e in viata ta si cat de fericita esti ca sarbataoriti impreuna aniversarea lui si saruta-l pasional cand ii dai cadoul, strange-l in brate cu drag si, de ce nu, ii poti oferi o cina romantica chiar de ziua lui, in care sa fiti doar voi doi la lumina lumanarilor si sa-i dai cadoul, sa va jurati unul altuia iubire eterna, urmand ca apoi s apetreceti o noapted e neuitat, o noapte de iubire. La multi ani fericiti prietenului tau!
Imi place ideea cu albumul :X
Mai vreau idei multe dintre acestea ceas, tablou, iconita, parfumuri ii le-am facut cadou pe parcursul a doi ani jumate, de cand suntem impreuna!
Multumesc pentru idei si sfaturi Toate raspunsurile voastre m-au ajutat sa gasesc cadoul perfect :*
Poti sa faci o poza cu voi 2 si sa o pui intr-o rama frumoasa)))poti sa faci un maiou, cana, pernuta cu poza voastra))un ceas de mana)
Eu zic sa iesiti la un restaurant..sa fie o surpriza.un vin rosu.una alta..si un sex nebun..succes
Pai..gandestete cei place. poate cauti f mult in gandurile lui legate de cei place(f mult de tine sigurat )si poate gasesti cadoul perfect
ionela5691 întreabă: