O sa te sun, ma mai gandesc, nu ma simt pregatita, inca ma gandesc la fostul prieten. Dupa aia cand cade una serioasa ii zici ca te-ai saturat de minciuni si se va ruga de tine ca so crezi
Scuza des spusa de femei: "ma doare capul". Asta dupa cativa ani de casnicie plictisitoare...
`Nu vreau/nu ma simt pregatita pentru o relatie acum`
Dar eu zic simplu ca nu simt nimic in acel sens pentru el sau pur si simplu cand simt ca vrea sa fim mai mult si nu ma intereseaza in niciun fel, nici macar ca amic, sunt foarte seaca cu el ca sa se sature si sa renunte el.
Pentru ca reprezinta un refuz clar, nu am nevoie de tine si nu voi avea avand iubit, lasa-ma naibi in pace, dar afemeiati nu se lasa si intra in zona prieteniei, sperand ca cu sufletul lor vor crea atractie candva
Scuza "am prieten" este foarte folosita, ca sa scapi repede de o persoana care te enerveaza sau nu-ti place deloc.
Alte scuze:
- sunt prea ocupata si nu am timp
- ma voi gandii si te contactez eu
- nu ma lasa parintii
- am prea mult de invatat
Nu văd de ce, ca bărbat, ai fi atât de fraier încât să ajungi în situația în care o femeie să se folosească de scuze pentru a-ți da eject.
Ce dracu' nu poți fi atât de bătut în cap încât să nu-ți dai seama din primul minut de conversație că tipa nu e interesată de tine. Și atunci o lași frumos baltă, fără să ajungi în situații penibile.
Poate nu e o scuzã sa nu te vrea, cel mai bine o bagi in friend zon tu de obicei functioneaza cand vede ca nu o mai abordezi tu si o tratezi ca pe un alt prieten de al tau. Se poate sa functioneze, de obicei fetele astea sunt si mai rusinose le place sa fie dominate de un baiat, care tu ar trebui sa nu iti pese daca are ea sau nu prieten, sau daca o sa iti easa bine sau nu cu ea, mai ales asta!
Esti pe gustul meu, dar prietenul meu este campion la box si este foarte gelos
Destul de des. Cele care n-au prieten dar spun ca au nu au de ce sa te intereseze, sunt mincinoase. In experienta mea cel mai bun raspuns la asta e "hm. vreau sa-ti respect relatia, dar trebuie sa iti spun ca trimiti semnale ca ai fi deschisa sa cunosti pe cineva nou, deci inseamna ca nu poti fi prea fericita. Eu sunt atras de tine, cred ca avem lucruri in comun, ti-as sugera sa ma tii aproape pana rezolvi situatia cu prietenul pentru ca nu vreau sa il inseli" in cuvintele tale. Pentru alte scuze poti sa insisti zambind intreband-o daca neaga ca e ceva intre voi doi. Orice ar spune, daca zambeste poti s-o iei de mana si sa incepi sa faci pe misteriosul, cat mai putine cuvinte. Bafta! Si inca un sfat: mentine standardele ridicate.