anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?!? ( Daca vreti sa raspundeti cu : "nu este important", ganditi-va ca este vorba de o persoana de 180 de kilograme. Tot nu este important? ), Ce apreciati cel mai mult la o persoana?

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Pentru ca este prima frontiera a impresiei vizuale.

| Ramo80 a răspuns:

As minti daca as spune ca aspectul fizic nu e important. Dar, un aspect frumos cu un suflet urat nu cred ca-si doreste nimeni, cel putin nu atunci cand ne dorim o relatie serioasa. Stii, e o vorba, "orice sac isi gaseste peticul". Eu personal cred ca oamenii supraponderali isi pot schimba aspectul dar le trebuie o vointa de fier, un psihic puternic si bineinteles ajutorul familiei. Daca nu au probleme grave de sanatate nu e imposibil. Si pana la urma mai exista o vorba, "nu-i frumos ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie"! Orice om isi gaseste jumatatea, sunt absolut sigura de asta! Multa sanatate!

| Tania a răspuns:

Bineinteles ca este important si aspectul,nu trebuie sa arate ca un zeu,dar acolo cat de cat a om.
Bineinteles ca dupa aspect urmeaza si caracterul lui, educatia etc.
Ca daca nu are nimic bun in cap il dai dracu cu tot cu aspect si cauti altul, dar nu neaprat de 100 de kg.
Asta este adevarul aspectul conteaza pentru ca prima data aveam contact cu felul cum arata o persoana si apoi vedem daca si interiorul este la fel, daca nu...il trimiti la dracu n prazinic laughing)

| Adina77 a răspuns:

Degeaba incercam sa ne mintim ca nu este important.
Aspectul fizic are importanta lui.
Persoana de 180 de kilograme trebuie sa-si impuna sa slabeasca.
Nu numai pentru motivul ca sa arate bine, ci si pentru sanatate.
Eu personal apreciez la o persoana sa fie OM, dar trebuie sa recunosc ca trebuie sa fie curat imbracat si ingrijit.

| mnpq a răspuns:

Se ia in considerare si aspectul, pentru ca, inainte ca cineva sa te cunoasca pe interior, se uita la exteriorul tau, si daca ii place de tine la suprafata, va dori sa-ti cunoasca si interiorul.