Pai eu in momentul de fata prin familie nu-l vad decat pe fratele meu mai mic.
Dar pentru mine in viata, cand voi ajunge sa mi-o intemeiez inseamna sa am o sotie pe care sa o iubesc, sa o respect si pe care sa nu o tradez niciodata. Ea va fi si cea care-mi va darui cel mai de pret lucru si anume copii mei ceea ce o va face si mai importanta-n viata mea iar acesti copii vor incununa dragostea dintre noi si legaturile stranse. Asa vad eu familia si personal pentru mine este esentiala, odata ce ajungi la o varsta si nu te-ai asezat la casa ta poti considera ca ti-ai cam irosit viata pentru nimic.
Pana la urma la batranete ramai cu "familia" ca acesta este scopul nostru de fapt in viata. Nu banii si averile ci sa ne facem o familie pe care sa o iubim si sa ne iubeasca. Familia este refugiul unde mereu te retragi cand esti ranit si care te protejaza iar cand esti castigator sunt cei care se bucura alaturi de tine.
Cand eram mic nu intelegeam ce inseamna o familie. Am fost timid, introvertit si ma simteam prea diferit fata de ceilalti din familie. Ma simteam dat la o parte fiindca eram un visator ratacit printre oameni practici.
Acum insa inteleg cat de importanta e familia pentru sanatatea sufletului.
Inainte cautam sa am parinti mai buni. Acum caut sa fiu un fiu mai bun.
Mi-au placut mai multe raspunsuri dar pentru ca trebuia sa ma limitez doar la unul, am ales...
Salut! Pentru mine familia este foarte importanta, ele sunt persoanele cu care pot vorbi orice, cu care rezolvam orice dilema, cu care ma inteleg si cu care ma distrez. Pupici
Familia iti ofera echilibru intr-o lume de straini si rautate. Conteaza.
Sunt cei mai apropiati oameni si daca ai norocul sa te inteleaga atunci e ideal.
In cine ai putea avea incredere mai multa decat in ei? In nimeni in ziua de azi...
Iar atunci cand iti spun ca te iubesc sunt singurii pe care nu-i testezi si de care nu te indoiesti ca spun adevarul.
Pentru ca STII ca sunt sinceri.
Asta mi se pare cel mai de pret lucru din lume, ca cineva sa-ti spuna asta si sa stii ca o simte cu adevarat.
Te pup
Foarte important. Este bine sa ai pe cineva in casa cu care sa te intelegi, ajuti, bucuri de multe lucruri frumoase etc.
Pentru mine familia este foarte importanta. Imi iubesc extrem de mult familia.
Buna. Familia inseamna mult pentru mine, mereu ma sustine, mereu ma ajuta si eu ajut toti membrii familiei atunci cand au nevoie de ajutorul meu. Daca sti sa apreciezi ce ai, in special familia, inseamna ca esti cineva!
Familia este cel mai important lucru de pe lume.Atunci când iti este greu știi ca te poți baza pe familia ta.Parintii sunt singurele persoane din lume care te vor iubi indiferent de situație si care te vor proteja pana la moarte.Chiar daca cateodata pare ca părinții sunt prea duri cu tine sau iti impun prea multe reguli ei o fac mereu doar pentru binele tau deoarece copiii sunt pentru părinții precum ochii din cap.Niciodata familia
nu te va abandona si nu te va respinge.Pentru mine familia este tot ce am deoarece stiu ca ei îmi vor sta mereu alături si vor fi aici pentru mine când îmi este greu