Fata își nenorocește tinerețea daca are relație serioasă, o sa devină SERVITOAREA LUI. Fata la vârstă ei ar trebui sa studieze și sa se bucure de viața de student și sa străbată cearsafuriile camainelor universitare
Baietii la 28 de ani inca se mai joaca cu masinutele. Posibil ea este mai matura ca el.
Daca se iubesc si se respectă, nu este o diferență enormă de varsta.
Cand ea o sa aiba 40, el o sa aiba 50, este ok.
Ea la varsta ei vrea sa umble in bucile goale sa cerseasca atentia tuturor barbatilor, sa umble din maciuca in maciuca.
Tu probabil vrei sa te insori, sa faci un copil, sa ai o relatie stabila.
Avand in vedere aceste lucruri, tu ce crezi, va potriviti?
Nu este un impediment această diferență de vârstă, atât timp cat nu e minoră e ok
O copilă de 19 ani (Adolescentă)cu un bărbat în toată firea la 30 de ani.
Eu în ochii mei nu consider în niciun caz asta o relație cu o Adolescentă de 19 ani. Eu văd un bărbat în toată firea cum profită de nativitatea inocența unui copil de 19 ani o Adolescentă. Niciun bărbat asumat responsabili sănătos din punct de vedere mintal nu ar avea ce să-și dorească de la o copilă de 19 ani mai ales să-ți dorești ori-ce fel de relație cu ia sau de "prietenie" între un Bărbat de 30 de ani și o copilă de 19 ani Adolescentă.
Eu consider că o Adolescentă nu are trebuie să aibă de aface cu astfel de bărbați și nici un bărbat nu ar trebuie să aibă de aface cu o Adolescentă de 19 ani mai bine și mai sănătos ar fi pentru acea fată dacă și-ar face un prieten de vârsta ei nu să aibă de aface cu bărbați de 30 de ani. Dar dacă ia și părinți ei consideră normal și sănătos ca copilul lor și o adolescentă de 19 ani este in regulă și normal să aibă de aface cu bărbați de 30 de ani atunci este responsabilitatea părinților lor și al ei dacă își dorește o astfel de "relație"
Mai taci ma dracul ca la 18+ e majora asa ca poate sta si cu batrani daca vrea, ce te fwte pe tine grija cu cine sta, daca si parinti sunt de acord aia e, cu aia sub 20 de ani ce sa faca? ca majoritatea nu sunt seriosi si nici copti la minte doar sa profite. E fix alegerea ei.
RAY întreabă: