| Mihai123211 a întrebat:

Cat de mult conteaza pentru o fata daca un baiat are muschi sau nu? Si-ar dori mai mult o relatie cu ei decat cu unul mai slab?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza. Nu asta se cauta intr-o relatie.
Bineinteles ca si apectul fizic e important, dar nu poti zice ca tuturor fetelor le plac muschii, ochii albastri sau mai stiu eu ce si sa te chinui sa fii asa sa te placa x.
Suntem diferite, ne atrag chestii diferite. Lasati statisticile, n-au nicio legatura cu realitatea.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Depinde si de fata, adica cati neuroni are.

| Mariaciocolata a răspuns:

Nu neapărat. Nu toate fetele se bazează atât de mult pe aspetul fizic.
Trebuie doar sa știi cum sa le intri sub piele, sa le faci sa razi, sa le fi aproape, atunci vor uita de aspect și vor privi mai spre interior. Bineînțeles ca nu toate fetele sunt așa, unele sunt atrase numai de exterior, nu zic acum c nu ar conta, dar poți atrage o față și prin alte metode. Arata-i ca ești special în felul tău!

| Adry05 a răspuns:

Ce prostie de intrebare... O cauta muschii daca doar asta are ea-n cap si baiatul doar atat poate sa ofere. Sa fiu sincera, mi-e nici nu-mi plac barbatii exagerat de lucrat, deja mi se pare ca o dau in narcisism. Sa fie la limita normalului mi se pare suficient, nici sa-i atarne burta da nici sa-i pleneasca patratelele. Impresionezi cu personalitatea ta mai baiatule nu cu muschi...

| Ariane188 a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat nu conteaza muschii, patratelele...etc. tot ce conteaza sunt sentimentele si iubirea fata de acel baiat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oribillaughing
E adevărat că aspectul fizic nu contează -foarte tare-, dar, eu personal prefer tipii înalţi şi slabi.

| ksaoswh a răspuns:

Nu ma intereseaza aspectul asta. Prefer un baiat cu creier, bun simt, care stie sa respecte o fata si cel mai important sa fie frumos interior. Oricum frumusetea exterioara este trecatoare.

| Armenianeek a răspuns:

Nu-s muschii esenta, de mana te poate tine si cu muschi si fara laughing