| AliGab a întrebat:

Cat de mult poti jigni pe cineva daca ii spui ca nu a avut bunul simt sa faca un lucru anume (de exemplu sa sune inapoi atunci cand vede apelurile tale in conditiile in care sunteti prieteni)?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu jignesc pentru ca nu sant damblagit, un anormal injura din cauza asta.

| William a răspuns:

Depinde de persoana carei ii spui asta. Daca mi-ai spune mie, nu m-as supara deloc.

| danay72 a răspuns:

Nu merita sa jignesti, isi va da seama din atitudinea ta ca nu a procedat bine. Iti dai seama ce prieten e. Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi filmulete frumoase despre prietenie.

| AliGab explică (pentru danay72):

Multumesc dar nu sunt adolescenta happy. ideea este ca acea persoana (desi este destul de in varsta) s-a simtit jignita, iar intrebarea este:chiar l-am jignit? voiam sa aflu niste pareri obiective

| danay72 a răspuns (pentru AliGab):

Scuze,nu am realizat. Faptul ca ai spus de bunul simt si nu altceva, nu e nici o jignire.

| rapp2020 a răspuns:

Nu jignesti e ochestie de bun simt ce toata lumea ar trebui sa stie asta in caz ca nu stii trebuie sa-ti mai readuca si alti aminte

| AliGab explică (pentru rapp2020):

Ideea este: l-am jignit sau nu? pentru ca el a luat-o ca pe o jignire

| Anonim1989077656477 a răspuns:

Pai pe de o parte poti, pe de o parte nu poti.incearca sa ii explici de ce ii reprosezi aceste lucruri si roaga-l sa-si expuna si el parerea