Foarte muult :Xca pe o mama, chiar daca uneori ne certam stiu ca ea tine la mine si imi pare rau ori de cate ori am suparat`o... deja imi dau lacrimi cand ma gandesc la ea, tin foarte mult la ea si e foarte speciala, ii multumesc pentru grija si pentru tot ceea ce m`a invatat
Eu imi iubes bunicile foarte mult pentru ca pe ele le am dupa parinti si daca se intampla ceva ele imi sunt ca niste mame la care pot apela in locul mamei mele daca e vreo problema si nu ma intelege cineva atunci bunicile mele sunt acolo sunt sa ma ajute si sa ma sprijine.
Mult. Bine, într-un fel diferit de cum îmi iubesc părinţii. Dar bunicile întotdeauna ştiu să aibă altfel grijă de noi, de multe ori ne apară de autoritatea părinţilor, sunt mai indulgente dar ştiu ele ce fac. Au mai multă răbdare şi de multe ori ne învaţă să iubim şi să apreciem mai bine lucrurile ce ni le dă viaţa
Pe una da, pe una nu! una e asa de rea ca nu isi suporta nepotii.iar una e buna si merg cu drag la ea!
Multumesc pentru raspunsuri! Nu o sa dau funda pentru ca toate raspunsurile sunt frumoase! Am intrebat ca sa stiu! si eu imi iubesc bunica foarte foarte foarte mult. Merci!
Din păcate bunici mei numia trăiesc dar pe una adoram, o iubeam din tot suflet.Îmi lipsește f mult.
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut
Din pacate eu mai am doar una dar o iubesc enorm de mult pentru ca imi face toate poftele imi cumpara tot ce vreau si pot spune ca este cea mai buna bunica!
Enorm,mai ales pe cea din partea mamei.Am crescut cu ea in casa, nici macar nu-i spun "bunica", ci "mama". Pup!