| solo123 a întrebat:

Cate persoane credeti ca ar trebui sa aiba o nunta?

Ce categorii de cunostinte ar trebui sa fie prezente?

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

La a mea nu au fost mai mult de 40. A fost superb, eram ca la o petrecere de familie, si am putut fi cu totii deschisi, fie ca a fost familia, fie neamurile apropiate sau prietenii.
Unii considera ca o nunta mare e idealul, la urma urmei, o faci o data in viata, dar la o asemenea nunta cei mai multi s-ar pierde in multime.

| mgtow a răspuns:

Nunta nu are farmec tot mai bine e sa stai impreuna fara acte semnate. In caz de ramas bun nu se plateste avocatu pentru divort

| Ofiintă a răspuns:

Depinde de dorința celor care organizează nunta.
Unii vor ceva mai restrâns, alții își doresc o nuntă cu mai mulți invitați.
Categorii de cunoștiinte?
Incepând de la rude, până la vecini, prieteni.

| solo123 explică (pentru Ofiintă):

Nu este cam mult? Eu vad nunta ca pe un eveniment familial mai degraba. Exceptiile fiind cativa prieteni foarte apropiati.

Incerc sa vad motivul pentru care un vecin, un verisor indepartat sau un prieten din liceu ar trebui sa fie la nunta.

| Ofiintă a răspuns (pentru solo123):

Ai fost vreodată la o nuntă? Nu inteleg ce urmărești cu intrebarea. O nuntă este ceva basic, cu un numar determinat de invitați.
În cazul in care ai vazut nunți cu peste 300 de persoane. Cine sunt acele persoane invitate? Apropiații mirilor, verișori, prieteni, rude ale acestora, mai apropiate sau indepartate, vecini.
Poate să fie si ceva restrans, doar in familie, depinde de preferințe.

| ReZiSTorr a răspuns (pentru solo123):

La noi in Ardeal am fost la o nunta de 600 de persoane in cort. Mirii au facut bani grei atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu pandemia asta cred că vreo 10-15 persoane. Nu știu sigur.

| solo123 explică (pentru anonim_4396):

Ma refer la modul normal. Am vazut nunti de peste 300 de persoane. Pandemia e exceptie, dar daca nu ar fi. pandemie... cam cate persoane ar trebui sa fie la nunta?