Am avut o relatie de 8 ani iar acum am o relatie de 1 an si 3 luni oficial dar ne stim de mai mult timp.
Ce a dus la destramarea unei relatii de 8 ani?
Pfff multi factori.Dar cred ca prima greseala a fost ca am inceput o relatie de copil fiind si nu am stiut sa gestionez lucurile.
Nu aveam o casa a noastra,stateam cu ai lui,cu ai lui nu ma intelegeam, el nu a vrut sa faca nici un compromis iar eu am lasat dupa el.Din partea mea (nu stiu daca si din a lui) au inceput sentimentele sa dispara pe rand si incet pana am ajuns sa stau cu el doar pentru ca nah, stia lumea de noi, ai mei s-au obisnuit cu ideea, eu m-am obisnuit cu el dar nu am mai putut-o duce mult.A reaparut si actualul in viata mea ce imi era pe atunci prieten (il cunosc de mica) ma sfatuit si ajutat pana intr-o zi cand am zis "ba eu plec cat o sa imi fie de greu pentru ca nu mai pot sa ma mint pe mine sau pe el ca mai e ceva" si asa a si fost.
Sunt in relatii bune cu fostul, mai vorbim tinem legatura dar atat.Acum am o relatie frumoasa cu actualul si merg inainte.
Eu vad pe o cunostinta ca are o relatie de 5 ani cu femeia cu care este acum. Se cearta in fiecare zi din orice motiv neinsemnat si patetic dar parca imi dau de inteleg ca au o legatura care nu poate fi doborata doar de certuri si uneori indiferenta si nepasare. De asta m-am intrebat ca dupa 8 ani ma gandesc ca un cuplu ar trebui sa treaca peste neintelegeri sau orice factori exteriori care le pun bete in roate. Dar din ce vad probabil faptul ca ai stat cu ai lui v-a influentat in primul rand relatia pentru ca am tot vazut ca daca unor parinti nu le place partenerul copilului lor, o sa faca tot ce le sta in putinta sa-i desparta.
Am trecum si peste lipsuri ca sm avut perioade in care nu avem ce manca,am trecut si peste lipsa de conditii,si peste munca grea si multa,peste jignirile alor lui,peste certurile dintre noi, peste faptul ca nu facea nici un compromis pentru mine, peste faptul ca ma lasa foarte mult singura sau ca ma ignora, peste faptul ca le faceam toate cum ii erau lui mai usor dar cata rabdare sa am?
Nu spun ca doar el e de vina sau ceva, ca intr-un cuplu ambi gresesc dar vreau sa las modestia deoparte si sa cred si sa recunosc ca eu am avut de tras mai mult.
14 ani de cand am ramas singur, ultimul contact cu o fata a fost la 13 ani. La 16 ani am fost dezamagit total de ea urmand sa gasesc aventuri pentru ca eu fiind iluzionat cu ceva stabil si ele ma foloseau drept pl de frecat vagin asa s-a intamplat iar acum am ajuns sa nu mai cred in femei pentru ca ma gandesc la ce mi s-a intamplat inainte.
Sunt singura de cand era bunica fata mare, din totdeauna din veci, vecilor, amin
Singur de 20... poate chiar mai mult daca stau sa ma gandesc si la viata anterioara XD
Prima relatie pe care am avut-o si m-a tinut 1 an, sunt fara partenera de 3 luni.
Eu sunt singur de mult timp, de ceva ani.Sincer,m-am obisnuit sa fiu asa.Nu stiu cum as proceda daca as incepe o relatie cu cineva.
Cristina788 întreabă:
anonim_4396 întreabă: