| BitchInRedDress a întrebat:

Câți bani ar trebui sa aiba un barbat la prima întâlnire?

26 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Depinde unde vei merge, dar suficient incat sa poata achita nota.

| johnnny123 a răspuns:

De ce ar trebui să existe o anumită sumă de bani pe care *trebuie* să o aibă? Succesul unei întâlniri depinde de modul în care cei doi comunică și se simt împreună, nu de câți bani se cheltuiesc. Poți să ai o întâlnire foarte reușită care este doar o plimbare prin parc și o înghețată, poți să ai o întâlnire foarte proastă la un restaurant de lux.

| LadyOtis a răspuns:

Destui, mai bine mai mult, decat mai putin

| Medeeaaa a răspuns:

Cat sa isi poata permita ce doreste partenera, sa achite orice nota+ alte distractii

| Kufu95 a răspuns:

Este irelevant, doar gestul contează.

| BitchInRedDress explică (pentru Medeeaaa):

Cum adica alte distractii?

| AdeLeu a răspuns:

Cat sa isi permita orice la absolut fiecare intalnire

| Medeeaaa a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Adica ce alte activitati mai fac pe langa

| MountainRiver a răspuns:

De ce?! Există vreun prag sau vreo limită?!
Și dacă are fără limită și nu are maniere sau nu știe să scrie corect gramatical ori să vorbească corect gramatical?! La ce folos acei bani?!
Și pragul nu ar trebui să existe mai mult decât finanțele lui din buzunar. Adică la ce m-ar încălzi că iubitul meu mă duce la cel mai scump restaurant din oraș, dacă oricum s-a împrumutat de acei bani, tocmai pe ideea de a "mă cuceri", însă la acea cină FANCY, el e numai stresat și cu ochii pe ușă sau pe ceas, că poate trebuie să ajungă acasă devreme ca să doarmă că ori și-a luat ore duble la work pentru a acoperi acea cheltuială (deși asta să zic că da, asta cu adevărat e romantic, pentru că ți-ar demonstra că el e un bărbat ce ar fi dispus să muncească mai mult în caz că eu ca femeie mă îmbolnăvesc și o perioadă aș avea nevoie ca el să muncească mai mult sau mă rog, măcar ți-ar demonstra că e dispus să se implice trup și suflet în acea relație) însă dacă stă cu ochii pe ușă și cu panica de moarte că la orice pas cămătarul stă să-l prindă doar pentru că a împrumutat niște amărâți de bani ca să mă curteze pe mine și ducă la restaurante scumpe și poate nu doar pe mine, atunci nu e nimic bun în asta. Ce vreau să spun e că, răspunsul la această întrebare e strict legat de finanțele fiecărui bărbat și așa mi se pare și normal, indiferent că e prima sau ultima întâlnire. Și abia acum că de fapt am citit mai bine întrebarea, realizez că zici de prima întâlnire. Ideea e că, fix acolo nu ar trebui să fie suma cea mai mare din salariul tău lunar. Și clar nu cea mai romantică și opulentă cină sau întâlnire din lume. Ideea e că, până și celor mai proaste fete sau celor mai materialiste fete, nu le mai plac acele scene exagerate din filmele fumate toate și exacerbate din filme, ci oricare ar fi fata sau femeia, toate caută cât mai natural. Nu zic că detaliile și implicarea nu fac diferența, clar, însă ce e too much, e mereu too much și ți se apleacă. Deci mai mult decât cât trebuie să ai în portofel la prima întâlnire (asta în cazul în care ești un domn și pui întrebarea în scop personal) sfatul meu e să fii mai atent la persoana din fața ta, chiar dacă e un prim date, să ai deja câteva noțiuni și cunoștințe basic despre creatura femelă, partenera dv, valabil și pentru domnii gay. happy Adică ieșirea să fie pe o tematică pe gustul partenerului de date, iar doar dacă nu știi nimic despre partener, parteneră abia atunci poți alege tematica pe gustul tău, adică localul favorit ție, meniul favorit ție, view-ul sau băutura preferată. Însă dacă știi că poate v-ați cunoscut poate din online sau vă știți așa de prin persoane comune poate și știi basicul despre parteneră, partener, e mai bine să faci date-ul pe tematica ei, lui, pe preferințele ei, lui.
Cât dacă ești bărbat hetero și organizezi date-ul dumneata singur, totuși oricât de casual și natural ar fi sau ai fi tu și chiar la fel ți se pare și partenera, nu recomand totuși să o duci la un pub unde să comandați bere. Zic pentru primul date. Apoi dacă deja deveniți casual, safe și sunteți apropiați, confidenți și vă e bine la bere, e chiar nice și așa, dar totuși nu pentru primul date, până nu e ceva mai consolidat între voi. Adică ce vreau să transmit prin toate astea e că, femeile judecă foarte mult primele date-uri și judecă tot, și prima impresie contează. Iar o femeie deșteaptă va judeca așa cum am spus și farsorii, impostorii sau cei care se axează doar pe primul date și pe prima impresie și exagerează cu această primă impresie, însă vă vor căuta totuși nod în papură la orice detaliu și vor căuta oricât de naturale ar fi și manierele, acestea pe care de multe ori este foarte greu să vi le arătați, voi bărbații oricum ați da-o. Ori că e ceva bombastic, ori că e ceva prea fad. Deci măsura primurilor date-uri zic că e cea mai importantă, mai mult decât banii sau orice aspect de ăsta de "afirmare a dv socială" pe care în final, oricât de mult (nu neg, că ne atrag pe toate) majoritatea femeilor ne și uităm la detaliile de dincolo de "portofelul gros", "mașina fiță", "restaurantul și meniul scump" și "tipul perfect".

Dar ce întrebări mai puneți și voi.
Fără supărare, dar eu am amice care în secolul acesta ele le plătesc bărbaților sau băieților pe care îi plac totul, ba chiar ele organizează primul date sau chiar ele fug după tipi și deci prin urmare, ele scot bani din buzunar, cum ar fi pentru a le plăti Uberul, pentru a le face cina, pentru a cumpăra cadouri, iar unele dintre ele o fac chiar fără să primească același tratament din partea lor. Adică ce vreau să spun, e că în final, cred că mai contează și acest aspect, ca omul pe care-l alegi să-ți placă mai mult decât să arunci cu portofelul și banii după primele date-uri. Bine, asta ar fi valabil și pentru amicele mele, care sincer sunt oleacă fraiere. Ideea e că, nici așa, ca amicele mele, dar nici ca dv care vă faceți teamă de suma adusă la prima întâlnire.

| alfons2390 a răspuns:

Pentru consumatie, transport, hotel si pastila de a doua zi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti bărbat sau femeie?

| FreddieM a răspuns:

Depinde ce tarif are tipa.
Cheers

| FreddieM a răspuns:

Tipa, dacă are valoare, nu se,, vinde''își suporta singurica cheltuiala, nu așteaptă ca miloaga sa i se dea de pomana. E o întâlnire de recunoaștere, de descoperire a celuilalt, fără nici o obligație din partea nimănui. Poate sa fie reușită sau nu întâlnirea, să vor despărți fără resentimente și obligații. Și nici următoarele nu trebuie să se aștepte ca el sau ea să plătească pentru amândoi, dacă se considera a fi persoane oneste. Dacă el plătește, practic ii,, cumpăra,, timpul și dispoziția domnisoarei, la fel si dacă plătește ea. Deci un mare NU, egalitate indiferent de sexul lor.
Cheers

| Frank51 a răspuns:

1000 euro, măcar. Și o mașină măcar de 100.000 euro, un lambo ceva.

| ALM2000RO a răspuns:

Ce întrebare e asta? Suntem în secolul 21, ar trebuie să fie jumi-juma totul de la prima întâlnire dat fiindcă că femeia e egala bărbatului și muncește cot la cot cu bărbatul. Plus că ambii au interesul de a se cunoaște, efortul nu trebuie să fie unilateral.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Dupa primele 5 minute o sa ai nevoie de fix 5 lei pentru autobuz.

| LisaJulie a răspuns:

Eu as vrea ca un bărbat sa ma ducă intr-un parc sau undeva la un concert in aer liber, nu la o masa extravaganta! Dacă el e o companie plăcută ce contează dacă mâncam hamburgeri cu fuzetea sau antricot de vita cu vin din Franța! Trebuie sa îl plac pe el nu banii

| LisaJulie a răspuns (pentru johnnny123):

Exact! Și se intreba lumea de ce sunt puține relații adevărate in ziua de azi! Toți pun preț pe bani, la întâlnire stau ca muții, butoneaza pe telefoane, dar merg la restaurante scumpe

| BitchInRedDress explică (pentru LisaJulie):

E altceva cand esti la un restaurant de lux, nu cred ca ar o femeie ar prefera o plimbare in parc in comparatie cu asta happy

| Cinic a răspuns:

Depinde de investitie. Daca femeia arata bine si este si feminina si cu reputatie, sarmanta, atunci ar trebui sa aiba ceva cascaval la el. Vrei femeie de top trebuie sa platesti boss.
Daca femeia nu are nici o calitate dar barbatul este si frumos si bogat atunci sa faca ea cinste, barbatul frumos se plateste mai ales daca femeia este urata. Trebuie sa compenseze ca altfel barbatul ala va fi luat de o femeie frumoasa si feminina.
Daca parenterii sunt pe acelasi palier fizic si financiar consider ca nota trebuie sa fie 50/ 50.

| Cinic a răspuns (pentru MountainRiver):

Amicele tale nu sunt fraiere, sunt realiste. Deep down ele stiu ca totul este tranzactional pe lumea asta. Sa iti explic cum functioneaza
Ele sunt mediocre sau nasoale si vor strict barbati frumosi si inalti. Barbatii aia frumosi si inalti vor si ei femei fit si frumoase. Si amicele tale ca sa nu-i piarda incearca sa compenseze cu cadouri, restaurante si sex. Fix ca barbatii aia urâti sau batrani care vor exclusiv bunaciuni.

| MountainRiver a răspuns (pentru Cinic):

Ferească... dumneavoastră le-ați văzut pe amicele mele, de vorbiți în numele dumnealor?! straight face
Deși eu am niște kilograme în plus, amicele mele chiar sunt slabe și frumoase și nu, nu o spun eu ca "frustrata" ci o spune numărul lor de relații sau de bărbați care le-au trecut pragul, deci da, am astfel de amice, deci dacă acelea nu arătau bine, nu mai ieșeau cu toți acei bărbați și funny e că și pe bărbații dumnealor, pe unii i-am văzut, deci acei bărbați, nu ar fi stat decât tot cu frumuseți, anume amicele mele. Deci acele femei oferă totul, pentru că îi iubesc mai mult decât o fac ei, la concluzia asta am ajuns. Sau poate asta este noua generație, ca femeia să ofere mai mult bărbatului.
Și vă rog frumos să nu-mi jigniți amicele dacă nu mi le cunoașteți.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde cu cine se intalneste.

| FreddieM a răspuns (pentru LisaJulie):

E fundamental sa plătească el și pentru tine?
Cheers

| LisaJulie a răspuns (pentru FreddieM):

In Germania, Austria și Elveția fiecare își plătește consumația la o masă indiferent dacă este bărbat sau femeie

| skriptik a răspuns:

Eu am avut o tipa cu care m-am vazut si faceam 50/50

Întrebări similare