Buna,
Daca inca nu ti-ai gasit jumatatea asta nu inseamna ca nu o ai,ea exista acolo undeva eu stiu un lucru *(Fiecare sac are peticul lui iar fiecare urat,uratul lui)*.
DUMNEZEU ne iubeste pe toti desi faradelegile noastre sunt multe,uita uneori de Dumnezeu si poate uitam de El doar la bucurie ca la necaz intrebam DE CE,Doamne mie? si atunci meditam la ce am facut,don punctul nostru de vedere nu am facut nimic gresi suntem :lasi,egoisti,impocriti, mincinosi, rai am ajuns sa ne imperchem :barbat cu barbat si femeie cu femeie, frate cu sora etc, si cum sa ne mai rabde Domnul pe Pamant? Totul are un rost.
Eu ti-am dat add pe YM sper sa imi dai acc si ma vorbim.
Hey.buna
de ce esti asa de dezamagit? e mult adevar in ce ai scris, dar oare cati inteleg? e adevarat ca astazi se zice usor Te iubesc, dar nu stiu cati inteleg si cati insi simt cu adevarat acest cuvant, care dupa parerea mea ar trebui sa fie sfant atunci cand il rostesti..in momentul de fata, azi te cunosti, si pana seara fac sex/iar a doua zi il/o si iubeste..nu stiu ce sa iti zic, reiese ca esti dezamagit si nu vreau sa te supar si mai mult, dar cu credinta si putere in propriile forte, ai sa reusesti atunci cand vei incerca si cand vei dori cu adevarat ceva.
O zi frumoasa sa ai
Nu viata e stricata, ci perceptia voastra asupra vietii e gresita. Va uitati prea mult la televizor si va asteptati ca viata sa fie aceasta calatorie plina de intrebari si raspunsuri, de trairi inaltatoare si de sentimente pure si altruiste. Tanjiti la ce au altii iar ei, la randul lor, fac acelasi lucru. Cand va loveste realitatea in freza constatati socati ca nu asta v-ati dorit, pentru ca in ignoranta voastra credeati ca oamenii primesc ce isi doresc, pentru ca asa se intampla la televizor.
Iti vei gasi o jumatate dar nu va fi ce iti doresti, pentru ca tu deja te-ai indragostit de imagina pe care ti-ai creat-o in mintea ta iar nici o fiinta umana nu o va putea egala.
Totusi, exista si o parte buna, imagineaza-ti viata fiind bolnav de leucemie si vei vedea ca toate trairile tale febrile palesc in comparatie cu o astfel de suferinta. Maturizeaza-te si deschide ochii!
Aha. Ai putea sa-mi trimiti rezumatul intrebarii? Mi-e lene s-o citesc cand e asa de lunga.
Credeam ca eu sunt singurul lenes de pe TPU care nu citeste intrebari mai mari de 4 randuri .
Lucrurile nedrepte si urate care se petrec ne demoralizeaza pe toti, asta e tristul si cruntul adevar.Si da, putini stiu si cunosc semnificatia expresiei,, TE IUBESC,,.
Stiu ca viata ne dezamageste de multe ori....si eu simt la fel.dar totusi un bun prieten te face sa uiti de toate! fi tu insuti si uita de toate eu asa fac si functioneaza