| mathcat a întrebat:

Caut sfaturi cum sa imi fac prieteni foarte rapid?

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Daca esti la scoala/liceu/facultate, poti gasi subiecte comune de discutii cu colegii, poti sa aflii ce le place lor sa faca, si poate o sa iti placa si tie, incerci sa fii amabil cu ei, dar nu prea amabil, ca sa nu fii luat de fraier, poti sa incerci sa iti petreci timpul cu ei, dar sa nu stai toata ziua pe capul lor, ca sa nu ii stresezi. Mai sunt si alte modalitati de a te imprieteni cu cineva, dar de obicei astea sunt unele dintre cele mai folosite. Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| Dendenys a răspuns:

Consider că nu există algoritm pentru ați face un prieteni sau relație.
Prietenia depinde de anumiți factori sociali,asta depinde de tine si anume:modul de gândire, prezenta/absenta simțului umorului, subiecte/interese/hobby comune, dacă esti sociabil/ă.
Concluzia, nu prea poți programa asta...Totusi ce îți dorești 2-3 prieteni demni de încredere sau 100 de prieteni in care scârțâie relația de prietenie?

| RAY a răspuns:

Amici nu prieteni, prieteni se fac in anii de zile si se pierd rapid, ceea ce cauti e cum sa-mi pierd timpul cu altti nu prieteni

| Violleta2022 a răspuns:

Iesi afara din casa si gasesti prieteni peste tot!

Din fata computerului, te asigur ca nu gasesti pe nimeni, poate prieteni virtuali!