anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut un baiat dragut intre 15-19 ani daca vreti id ana_ceferista19@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| Psihiatra a răspuns:

Uite...relatiile pe internet sau cu ajutorul internetului nu ies aproape niciodata bine.Pe internet orice baiat poate spune ca e frumos, sa-ti arate poze false si cand va intalniti sa nici nu semene.Persoanele nu sut la fel si in viata reala, si pe internet.In ziua de azi sunt si multi care iti vor raul.Nu vreau sa te sperii, dar asa este.Nu poti avea incredere in oricine in ziua de azi. Iubirea adevarata se cladeste cand esti cu persoana fata n fata cu persoana respectiva. DAca iesi in oras si te uiti la toti baietii frumosi care se uita la tine, sigur vei gasi pe cineva.Cum zice liviu, nu cauta dragostea, las`o pe ea sa te caute.Mult noroc

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Scumpo unde te crezi?
La matrimoniale?
Ce vrei tu sa obtii de la acel baiat " dragut "?
O sa iti intre fel de fel de lab@g1 in listalaughing
O sa iti ceara poze, hi5 si or sa te intrebe daca mai esti virginalaughing
Asta iti doresti?
Nu cauta tu dragosteawinking
Te va gasi ea =)
Nu te astepta sa fie invazie de baieti draguti pe tinehappy
Eu vreau o fata mai " cuminte " laughing mai " inocenta "

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 17 ani si vr sa te cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceau nu vreau sa par obsedat sau disperat da chiar neam potrivi esti dulkica si nu vb la misto cum o fac alti am suferi ogramada din vina fetelor daca e sa mai tinem legatura m-as bucura 0754635974

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

0746612465, 19 ani, cluj napoca, ionut, sociabil, student la psihologie:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Antonia are dreptatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se presupune ca ai 19 ani si cauti baieti de 15?laughing) preferi minorii? In primul rand e o metoda eronata sa cunosti lume asa, iar lumea nu are de unde sa stie ca esti tu in poza

| AnA19MaRiA a răspuns:

Nu`i valabila intrebarea:-P

| Doesntmatterbro a răspuns:

Sunt baiat chiar dragutwinking tip gentlemen nu orice ok? caut o fata sensibila pe care o poti proteja si sa vrea o relatie lunga am 15 ani ochi caprui inchis spre negru inaltimea: nnu o stiu da is destul de mare stai lin. par ridicat in sus si lung putin cu forme gropite cand fac mutrelaughing sprancene ca parul satene si dragute stufoase corp patratele fac atletism si practic parkour am facut 3 ani jum basket si stiu kick boxing rusesc in caz ca trebuie sa ma apar sau sa apar pe cineva id arnoldbaiatu sa nu bage toata lumea id! doar pentru fete sensibile si loiale fata de iubit!