| BlueDog a întrebat:

Ce ai alege daca ai avea un iubit/iubita bogat(a) care este din alta tara, dar inca nu ti-ai terminat scoala/ facultatea, etc?
1. Sa renunti la scoala si sa pleci cu el/ea.
2. Sa stai impreuna cu el/ea si sa termini scoala.
3. Sa pleci cu el/ea si sa termini scoala ocolo.
Practic intrebarea mea este daca ai avea de ales intre iubire si a-ti termina studiile ce-ai alege? Tinand cont ca el/ea are bani, te va iubi totdeauna si tu il/o vei iubi ontotdeauna.
Pe de o parte educatia este foarte importanta dar dragostea pe care o simti pentru el/ea conteaza cel mai mult.
Tu ce-ai alege?

Răspuns Câştigător
| AddaSunnii a răspuns:

În viață nu contează doar școala.îs alții cu 4 clase care-s boși, sau alții cu 3 facultăți care spală buzi. Eu zic să faci ce-ți dictează sufletul, ce crezi că te-ar face fericită..nu-ți ignora sentimentele pentru școală, dar nici nu te grăbi s-o dai deoparte. gândește-te ce vrei TU să faci.

| floresdemayo a răspuns (pentru AddaSunnii):

Da, probabil "trei facultati" făcute la particular, nu la stat, doar pentru diplomă... Asa le trebuie!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O las si pe ea dar si scoala daca vad ca e prea naspa. Camionul e mai important decat femeile pentru mine.

| BiuL a răspuns:

In primul rand, daca exista iubire adevarata va supravietui si distantei. Asa ca eu as alege sa continui relatia la distanta, in felul acesta reusind sa imi termin studiile dar nici renuntant la iubire. Daca e foarte bogat isi permite odata la doua saptamani sa ia avionul si sa vina in vizita, sau sa iti plateasca tie bilet sa mergi la el/ea, iar vacanta evident vor fi petrecute impreuna. Dupa termina studiilor, daca relatia a supravieuit inseamna ca iubirea e adevarata si atunci m-as muta cu el.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Studiile, normal. Iubirea? Ce-i aia?

| wolder a răspuns:

Educatia e o parte din viata oricum daca te duci la scoala nu devii educat asta e clar educatia vine din familie dar in fine.
Scoala trebuie sa o faci pentru ca daca no faci ramai prost fara studii
Ai timp si de dragoste si oricati bani ar vrea daca vrei sa te angajezi si tu n-ai cum fara scoala
Poate nu vei sta la nesfarsit cu persoana aia si in plus nu-i corect ca doar celalalt sa aduca bani.

Eu sunt in situatia asta [bine tipu nu-i atttat de bogat dar nu asta urmaresc oricum] dar totusi as putea sa plec in strainatate cu el unde as trai mai bine doar ca vreau sa-mi termin studiile si apoi plec [doar liceul -12 clase] apoi facultatea o pot face acolo cand invat bine limba

| mgtow a răspuns (pentru wolder):

Nu e adevarat daca n-ai scoala esti prost. Necalificat poate dar atat cat ai cei 7 ani de acasa esti o persoana in toata firea; destui sunt care au averi si nu au invatat nici alfabetul sau tarani care ajung camionagii, etc. Primari fara liceu...

| wolder a răspuns (pentru mgtow):

Da asa e: poti fi prost cu facultatelaughing
Daca n-ai scoala esti doar fara studiithinking
Multumesc pentru corectiewinking

| Delicacy a răspuns:

Aş alege studiile. Dacă el nu vrea să mă aştepte să-mi continui studiile, atunci înseamnă că sentimentele lui faţă de mine sunt false.Nu merită nici măcar să-l scuip.

| ДdД a răspuns:

Hey, dupa cum si tu ai scris dragostea conteaza cel mai mult, si asa si este intr-o relatie conteaza foarte mult dragostea, de o mie de ori mai mult decat studiile. Dar avand in vedere ca in ziua de azi fara studii nu faci nimic parerea mea este sa ramai si sa iti urmezi studile. Chiar daca persoana iubita iti poate oferi toate conditile eu consider ca pentru o femeie este foarte important sa fie independenta pe plan financiar fata de sotul/iubitul ei, ar fi penibil sa nu iti termini studiile si sa stai apoi sa ii ceri bani partenerului pentru orice nimic...bine asta depinde si de personalitate mie una nu mi-ar placea sa ma intretina partenerul, cred ca trebuie sa detin si eu o parte egala de control.
Iar daca te iubeste sunt sigura ca va accepta sa iti termini studile si apoi sa-l urmezi, va intelege ca este spre binele tau si spre binele functionarii relatiei voastre.
Sper sa te fi ajutat. Noapte buna!

| BlueDog explică:

Multumesc tuturor pentru. raspunsuri happy

| Crisstyanos a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa alegi una din variantele 2 sau 3... daca il iubesti foarte mult alege 3 daca el te iubeste mult atunci ve-ti fii de acord cu 2

| XabcAlina a răspuns:

Clar studile. Iubirea o să o întâlneşti şi mai incolo, este mai important sa îţi termini studiile. Astea este părerea mea, dar fă cum îţi dictează inima:d