Daca as afla ca persoana p care o iubesc ma inseala as iertao daca as iubio cu adevarat
Incearca sa-i vb si intreab-o dc a facut asta, ce a determinat-o.
ps:pastreaza-ti calmul si nu face nimic din ce ai putea sa regreti mai tarziu.
Sa ramai calm, sa incerci sa te aduni sufleteste si sa vezi ce decizie iei,( trebuie ca decizia sa fie luata "la rece", cu calm, desi e foarte greu) : ii mai dai o sansa, vorbind deschis, cu cartile pe fata sau te desparti si desi doare, suferi, te framanti, alegi sa mergi inainte si iti vezi de viata.
Orice ai face, inainte de a lua o decizie finala, incearca sa vorbesti cu iubita cu mult calm, fara sa te enervezi, caci deja s-a intamplat un lucru neplacut, dureros, trist care pe multi oameni i-ar putea deprima, enerva sau chiar umple de furie si s-ar putea sa se manifeste mai putin placut, varsandu-si energia negativa si furia, care sunt foarte distructive.
In Sfanta Scriptura se spune aproximativ ca "Barbatul cinstit se sfiinteste prin femeia necredincioasa". Daca o mai iubesti, ii mai dai o sansa, daca te simti prea ranit si dezamagit, pleaca-ti genunchi si inima intr-o biserica / sau intr-un loc linistit si bunul Dumnezeu sa te lumineze ce decizie sa iei.Curaj, Doamne ajuta.
As afla intai motivele apoi as incheia acest capitol neplacut si as merge mai departe cautand o alta persoana demna si incercand sa evit greselile din trecut
Depinde ce contract ai cu ea. Daca in contractul tau social scrie ca nici tu nici ea nu aveti voie sa va inselati atunci nu o mai suni, incetezi orice relatie cu ea si gata. In nici un caz nu faci vreun scandal sau ceva. Te comporti ca si cum nu exista. Daca intre voi ati stabilit ca e ok sa va intalniti si cu alte persoane inseamna ca nu te-a inselat de fapt.
Eu as intreba o ce a gasit la celalalt si poate ca nu ai tu ca poate asa ai putea sa o intelegi de ce a facut asta
Depinde si cum te insala si de ce!
daca te referi ca s-a culcat cu altu`at da te insala si cred ca as inebuni si las bate si pe acel individ si pe urma pe ea dupa care as vb cu ea sa imi spuna de ce? si in functie de raspuns ia mai da o bataie.
urmatoarea ar fi ca daca ar iesi la un suc ceva de genu si as afla k e cu el mas duce acolo si i-as face de ras p am2 si apoi as vorbi cu ea si in cazul in care nu tin foarte mult la ea at ii zic papapapappa
M-as simti dezamagita. As plange o ora, doua dupa care mi-as reveni. Mi-as spune ca nu se merita! I-as da papucii. [sper ca intrebarea e valabila si pentru fete].
I-as sparge farfurii in fata! Sau l-as face de ras de fata cu pr lui.
Ce rea sunt.
In primul rand nu ai reusit sa o faci sa te iubeasca doar pe tine, sau sa vada ca ea este totul pentru tine...Depinde cum te-a inselat, daca doar cu flirt, poate ca a vrut sa te faca gelos, tocmai sa vada ce faci tu si cat de mult o iubesti... daca e mai mult, nu te merita!
anonim_4396 întreabă: