Nu crede asa ceva, cine ti-a spus asta a spus din rautate.Mama mea a fost imobilizata la pat( a avut ciroza hepatica, osteoporoza si in final fractura de sold). In ultimile doua luni a refuzat sa manance, o pacaleam ca pe copii mici sa-i dau cateva lingurite de supa pasata, piure, lapte, zeama de portocale sau grapefruit, piure de banane, apoi nu a mai acceptat nici asta.Doctorul care venea acasa mi-a spus sa nu o mai fortez ca mai rau ii fac are crampe din cauza asta si se simte mai rau. A incercat sa o alimenteze artificial cu glucoza(prin perfuzii), dupa doua zile nici asta nu a mai mers, asa ca pur si simplu am privit cum se stinge...Cine a fost de vina?
Nu as crede...Depinde cine te-a informat despre lucrul acesta, poate ca a mintit.Stii ca sunt persoane bolnave care nu mai pot manca in ultimele zile din viata? Chiar refuza... Daca voia sa scape de el, il putea abandona intr-un spital...
Sincer, as desconsidera-o. Daca ii face rau tatalui, implicit sunt `miscati`si copiii.
Cred ca are o inima foarte rece si cred ca ar fi mai bine sa ii angajezi o infirmiera ca sa ai toata increderea ca tatal care ti-a dat viata este bine ingrijit.multa sanatate si ai grija de tatal tau tu daca mama ta s-a racit asa mult de partenerul ei de viata
WhatheWow întreabă: