Cred că ar fi bine să te detaşezi de propriile semtinente şi să analizezi dacă el îţi dovedeşte că te iubeşte sau îţi dă motive întemeiate pentru care să-l iubeşti. O relaţie trainică se clădeşte nu doar cu sentimentele dar şi cu raţiunea.
Pai daca nu exista comunicare intr voi nu are rost sa te obosesti sa tot incerci singura o lupta nu poti sa o duci, parerea mea este sa nu mai pierzi timpul cu el ca ai o viata intreaga ca sa iti gesesti perechea potrivita pentru tine :*
Eu, daca as fi femeie si m-as respecta un pic macar, mi-as face bagajele.
Stii care este riscul? Daca te multumesti cu atata, va veni o zi in care tu vei avea o talie nu tocmai de invidiat (mie gravidutele mi se par sexy, dar multi barbati is... nu stiu cum sa zic mai bine) si el va umbla cu alta.
Perspectiva fermecatoare.
) ce intrebare proasta asta e clar ca nu-i place de tine si isi cauta alta mai frumoasa iar daca si gaseste tie o sa-ti dea papuci eu unu i-as da eu lui primul papuci asta e trebuie ca e clar trebuie sai dai papuci inainte de sa nu-ti dea el...
Da-l in mm de dobitoc! Fugi cat te tin picioarele, inainte sa mai investesti timp si sentimente in relatia asta. NU se merita!
Si din moment ce stii ce face, e clar ca ai parolele lui... inainte sa pleci strica-i apele cu toate fetele cu care vorbeste.