As cauta cat mai repede un avocat pentru a demara formalitatile necesare divortului
N-as garanta integritatea corporala a niciunuia din ei! Depinde cat de iuti sunt!
As lua-o pe respectiva asa dezbracata si as duce-o pe stradaIar pe el l-as lasa, nu cred ca ar mai putea exista ceva intre noi dupa aceasta intamplare.
Se poate da si dovada de maxima civilizatie si calm, si se pot prepara 3 cafele, iar apoi, se pot discuta in 3, aspectele care au dus la aceasta situatie delicata!
Daca are o amanta inseamna ca nu te considera o sotie buna.
dar depinde de moment...
cred ca este ceva spontan.
daca esti destul de nervoasa sau calma.
Ce sai faci e ceva firesc si daca ai nevasta de acum ii dai la buci numai la nevasta, te saturi la un moment dat te mai duci si la alta. Inchide si tu ochii ca doar e inceput de casnicie pana la sfarsit mai e hai succes
Nu inteleg de ce majoritatea ati scris, ca ati sari la gatul ei.
1. Respectiva e posibil ori sa nu stie, ori sa nu ii pese. Ea n-are marea vina. Pt ca nu ea inseala pe cineva, ci sotul tau.
2. Sotul inseala, sotul a cedat. Si nu-s pe principiul : " Daca catzeaua nu ridica coada ".
Daca ne luam dupa asta, la cate catzele ar ridica coada, toate ar fi regulate de sotzi?!
Eu daca as fi pusa in situatia asta, as ruga-o pe ea sa`si ia frumos lucrurile si sa plece, ca a intrat intr-un mare bucluc si anume e a 3`a persoana in casnicia noastra.
Apoi as avea mare discutie, cearta cu el, dupa care l-as scoate afara din casa.
Buna!`:*
Pai as intra calma in camera, i-as lua curvei aleia toate hainele si i le-as arunca in strada sau mai scurt pe geam, as lua-o la o bataie crunta si as da-o afara din casa dezbracata.
Si pe nenorocitul ala (sa dea Domnu` sa n-am parte de asa specimene) i-as lua bagajul si l-as arunca pe geam si l-as trimite cu curva aia.Si daca incearca sa intre peste mine in casa, cred ca o sa-i joc in picioare pe amandoi la ce nervi as avea...
Bye!`:*
Daca as avea un sot si la-s prinde in pat cu alta as face 2 lucruri ba nu 3...
1. o scot pe tipa afara din casa
2. ii cer idiotului de barbatu meu niste explicatii
3. bag divort
stii vorba aia...
,, se uita dar nu se iarta,,,
L`as lua frumos de maini m`as uita in ochii lui. i`as zambi frumos.si i`ai da un genunchi unde il doare mai tare.cu aia nu am dc sa ma iau de ea.ca nu are nici o vina.nu ea trebuia sa ma uibeasca si sa am incredere in ea...asta daca nu ar fi vreo prietena buna:-ss
Draga Madalina eu cred ca trebuie sa stai de vorba cu sotul tau si sa clarifici lucrurile, mai ales daca exista dragoste. Dar de multe ori noi femeele suntem vinovate si aducem persoana de linga noi la asa chestii.Se spune ca daca este destula mincare acasa sotul nu mai merge la restaurant.Noi ca sotii trebuie sa le oferim totul, adica trebuie sa fim in rol de amanta, sotie, gospodina in casa, mama la copii si curva sotului tau. Daca le primeste toate astea atunci nu se ajunge la injelaciune draga mea. Puneti intrebarea de ce a ajuns la injelaciune?, ce i-a lipsit...Primeste cum vrei toate cele scrise dar asta e, eu am mincat piine de asta si-ti spun din experienta
Conversati cu un psiholog, sau cu un preot, dar sa spuneti adevarul, fiecare pentru persoana ei/lui. Scurt pe doi. De ce s-a ajuns intr-o asa situatie?
Cert e ca ai multe de facut!
Poti incepe prin a face o lista cu ce trebuie sa faci!
Important e ca pe un om ca acesta nu trebuie sa il mai privesti niciodata...tre sa dispara din viata ta cu desavarsire!
O zi buna!