Nu as renunta la el, daca este prietenul meu cel mai bun inseamna ca merita sa fie ajutat sa-l fac sa inteleaga ca a luat-o pe o cale gresita, fiecare om greseste si fiecare avem momentele noastre de slabiciune, de asta sunt prietenii adevarati si familia.sa te ajute!
Buna,AmeMiss!
cred ca as renunta la el pentru ca daca devine infractor isi schimba si comportamentul.si nu mi-ar mai fi prieten adevarat!
As incerca sa il aduc pe calea cea buna. Nu mi-ar fi rusine cu el pentru ca eu stiu ca nu voi fi niciodata asemenea lui. Daca este un prieten adevarat nu vad de ce as rupe prietenia cu el. L-as sprijini in continuare.
Depinde de ce infractiune e vorba. Daca este vorba despre un jaf si nu este prins de catre politie, sau chiar daca a fost prins si eliberat ulterior, as incerca sa ii schimb mentalitatea si sa il fac sa nu mai comita astfel de fapte. Daca ar fi vorba despre uciderea unui om cred ca m-as speria si nu as putea sa vorbesc despre asta cu nimeni ca sa nu fiu omorat si eu, pentru ca nu mai stiu cat de bun prieten mi-e acum si daca mai este cu mintea limpede, sau as incerca sa il conving ca sa mearga sa se predea pentru ca pedeapsa sa nu fie asa de mare. Cu cat asteapta mai mult, cu atat isi agraveaza situatie. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva si nici nu as vrea sa mi se intample mie sau orisicui, asa ca nu pot sa zic mai mult de atat.
Tratament la dr. pentru o schimbare a psihicului. Unii, dupa ce sunt eliberati din inchisoare, redevin la vechiul narav negativ.
Daca ai fi un om inteligent si cu caracter l-ai da naibi pentru ca te va face de ras in societate si nu cred ca vrei asta, daca esti un om de nimic l-ai accepta si asa!
Il sustii si nu-l demoralizezi, insa raspunderea in fata legii este personala si acest lucru tine numai de el. El iti poate fi prieten doar atunci cand va intalniti, iar in afara de acest timp petrecut cu tine, poate concepe planuri pentru a comite anumite ilegalitati.
As renunta! Poate imi face rau si mie deoarece prieten adevarat nu prea exista cel mai bun prieten e familia ta!
ma3ryian întreabă:
anonim_4396 întreabă: