| Alelexis a întrebat:

Ce ai face daca un baiat ti-ar spune ca te place si ca te iubeste si peste o saptamana l ai vedea de mana cu o fata ( cu care chiar este)? mentionez ca atunci cand mi a zis i am spus sa iesim in oras sa vorbim pentru ca pe mess nu se poate, si nu a mai zis nimic.

Răspuns Câştigător
| xCarolina a răspuns:

Se joaca cu tine si probabil face la fel si cu alte fete.Nu poate sa iti spuna din prima ca "te iubeste", sentimentul acesta se dezvolta in timp.A vrut probabil sa vada cum reactionezi, daca ii cazi in plasa.Stai linistita, sunt convinsa ca in cateva zile va gasi o alta si tot asa.In locul tau nu l-as baga in seama, ai nevoie de un baiat serios, care sa tina la tine intr-un mod sincer. Uita de el, exista o multime de alti baieti care chiar merita.

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Ce urat din partea lui,a venit cu vrajeli fumate de mult si tu ca naiva ai pus botu! Invata sa citesti oamenii si nu mai pune botu la orice, e foarte usor sa ranesti sentimentele cuiva, mai ales celor creduli ca tinehappy

| DiaElla24 a răspuns:

Eu zic sa nu il mai bagi in seama, dar sa nu.l "torturezi" funda?

| alex890 a răspuns:

Afla nr. de tel. a femeii si apoi trimite-i cu nr. ascuns mesaje si injur-o.O sa-i trimita mesaj lui sotul tau si o sa-i zica s-o lasati in pace.La mine. a mers.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate radea de tine...

| cristina_9924 a răspuns:

Cerd eu ca ar trebui s ail ignori sa sa nu ai incredere in el deoarece probaibl ti-a spus aceste vorbe cu un scop in cazul unei despeartiti de actuala prietenea sa mearga la tine ca si cum ai fi roata de razerva

| Pau36 a răspuns:

Sincera sa fiu si eu am patit ceva asemanator dar mie mi-a zis in fata si la cateva zile a plecat din judet iar cand s-a intors "pai stii ca am fost sa vad pe cineva si mai multe" cu toate ca eu aflasem ca nu asta era adevarul, nu stiu ce as face dar mai mult ca sigur n-as mai vb cu el (exact asa am facut si cu baiatul pe care ti l-am descris mai sus) dar la o adica sunt multi care fac din astea pe mess, incearca sa treci mai departe happy