| Maddie23 a întrebat:

Ce Ai trebui sa fac dacă părinți vor sa m-a dea afara? Nu am servici și nici unde sa m-a duc, nu am rude, nu am unde sa m-a duc și nu știu ce sa fac. Timpul pe Cafe mi l-au dat este pana după anul nou

Răspuns Câştigător
| Mopmop a răspuns:

Daca esti in UK cauta de lucru in azile de batrani. Poti gasi la curatenie. Bucatarie. Infirmier. Sunt azile care ofera si staff accomodation. Bafta!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Minor nu cred ca esti sa iti faca una ca asta, fiind adult cauti undeva gen fabrica sa muncesti si te muti in chirie la comun iti platesti camera unde stai tu, pana aduni ceva la saltea si iti cauti o garsoniera. Sau sa te lase la ei si sa platesti mancarea, sau pui la facturi impreuna cu ei

| Maddie23 explică (pentru mgtow):

Am 19 și încerc sa îmi caut un job de 3 ani, doar ca nu m-a acceptat nimeni așa ca nu știu ce sa fac, deja îmi cumpăr singura mâncarea si practic ii sunt tutore la engleza( a zis ca o sa m-a plătească și nu a făcut-o) nu am unde sa m-a duc

| mgtow a răspuns (pentru Maddie23):

Ceri azil la primarie sa nu stai in strada pana aduni ceva bani

| Maddie23 explică (pentru mgtow):

Nu mai locuiesc in România de 5 ani deci chiar nu știu ce sa fac

| mgtow a răspuns (pentru Maddie23):

Stiu, de aia ti-am zis sa discuti, astia din gb sant mai intelegatori mai ales cu femeile pentru ca au mai multe drepturi

| Freya1 a răspuns:

Dacă ești deja trecut de 18 ani poti sa iti cauti ceva de munca. Vorbesti cu ei sa ai răgaz cateva luni sa iti strangi bani si iti iei o chirie.
Da de ce te scot?

| Maddie23 explică (pentru Freya1):

Am 19 ani, nu am habar de me m-a scot, deja am încercat sa ii rog și im încercat sa îmi iau un job, btw trăiesc in UK, dar cum ziceam, de câteva luni încerc sa îmi iau un job dar cu covid și tot ce s-a întâmplat. nimeni nu angajează deci nu știu ce sa fac

| Yuoia a răspuns:

Iti cauti un loc de munca, te angajezi si te muti in chirie.

Aha, acum vad: stai in UK. Nu spune ca acolo nu gasesti loc de munca. Nu te crede nimeni. Iti cumperi singura mancarea? Dar nu din banii tai ci a parintilor. Deci...

| Maddie23 explică (pentru Yuoia):

De fapt da, din bani mei pentru ca am strâns bani de când primeam alocația doar ca nu destui sa m-a mut... deci nu

| Yuoia a răspuns (pentru Maddie23):

"am strâns bani de când primeam alocația"
Asta inseamna ca parintii te-au hranit, te-au imbracat, ti-au platit intretinerea, etc. Alocatia aia nu se da pentru tigari!

| Onisim10 a răspuns:

Dar câți ani ai?
Poți să îți cauți un loc de muncă și o chirie.
Găsești de muncă.
Sau, convingeți părinții să te mai lese.