Eu la 00:00 cand lumea se bucura de artficii eram in drum spre policlinica pentru penicilina. Anul asta mi-am pierdut toti prietenii din copilarie.
Da, 2011 a fost un an de cacao.
Sti cum e, cand te arunci intr-un rau, trebuie sa te duci intr-un sens decat, fie ca vrei fie ca nu (asta e destinul ).
Ideia e sa nu cedezi si sa fi optimista, daca te gandesti la ceva negativ sigur o sa fie, daca gandesti pozitiv o sa fie bine.
Sincer anul asta pentru mine a fost naspa rau, in afara ca am luat examenele, nimic nu m-a facut fericit da ma chis pe toate.
Tu invata acolo pentru scoala ( eu nu invat, ma bazez pe bulan si ce invat in clasa, da merge ) si cautati un prieten care sa te inteleaga nu stiu din astea, sau stai mult cu prietenii
Fi tare in viata te vei mai intalni cu multe probleme si trebuie sa stii cum sa le treci
Sa stii ca trebuie sa treci mereu mai departe cu fruntea sus altfel nu vei rezolva nimic in viata... poate ca unii oameni au ghinion poate ca altii nu au de exemplusi eu am avut ginion in luna februarie cand mi-a murit fratele dar am incercat sa trec peste cu toate ca este greu dar trebuie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: