| LidiaDora a întrebat:

Ce aplicatii de dating folositi? Tinder, Boo? Care sunt cele mai ok?

33 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca arati precum cea din poza de la profil si ai nevoie sa iti gasesti pe cineva prin intermediul unei aplicatii atunci ai reale problemewinking
Prin genul asta de aplicatii gasesti aceeasi 'pesti' si indivizi dubiosi care se perinda si pe TPU si pe Facebook, cu alte cuvinte nu oameni seriosi

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns (pentru DracuIa):

Nu fac cercetare ca nu sunt platit sa fiu detectiv! Am zis simplu "daca arati precum cea din poza"
Si eu la 20 aratam mai bine ca tom cruise la 30, deci pana la proba contrarie si ea poate arata ca cea din poze happy

| LidiaDora explică (pentru DracuIa):

Nu e de pe shuterstock laughing

| Simpatic a răspuns (pentru DracuIa):

Sunt barbat mai prostovane, nici acum nu cunosti veteranii de pe TPU?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tinder, Badoo, Facebook Dating, TPU rolling on the floor

| relian a răspuns:

Intrebi de parca toata lumea ar sta pe aplicatii de dating ce spui laughing Acolo intra doar oamenii singuri, ori si din astia care au partener, dar mai vor sa incerce si altceva laughing

Tu ce anume cauti aventura, iubit, sau ce altceva? Indiferent ce cauti, ca este o aventura, ca este o relatuie mai stiu eu de care, trebuie sa pui poze, dar de astea mai recente, altfel nu te baga nimeni in sama.

Spui ca pe aici sunt oamenii ciudati? E bun, inseaman ca si tu tot ciudata esti, odatas ce stai pe aici, printre ciudati, nu?

Ca nu sta un om normal la cap cu altii anormali, sau ciudati laughing Asa si eu pot sa spun de tine, ca esti mai ciudata de cit lorice alt ciudat ce le-am vazut pana acum pe aici, asta din intrebarile ce leai pus, si din ce mesaje ai pe aici.

Dupa cum observi, fiecare vede lucrurile in felul lui. Sa te duca cineva la Paris sau intr-o vacanta, trebuie sa ii placa de tine, banui ca asta stii laughing
E bun, daca cauti masculi dispusi sa te plimbe, asta nu e o problema, ma refer la faptul ca masculi ar fi, care sa plimbe fete, problama apare cand trebuie sa vada ce fata se ofera sa fie plimbata laughing

Conteaza f mult cum arati.Asa website romanesti, unul ar fi Sentimente, Simpatie, de astea mai consacrate.

| Hyperion7 a răspuns:

Doar o opinie,
Cred că șansele de a-ți găsi alesul pe vreo aplicație de dating sunt destul de mici, asta in care vrei asta.

| ReddY25 a răspuns:

Nu folosesc

| VoidEternal a răspuns:

TPU, linked in, eJobs, pelerinaje.ro
D-astea

| LidiaDora explică (pentru VoidEternal):

Pelerinaje? wtf laughing dating la manastire?
Pe TPU ce oameni gasesti? Cam ciudatei

| VoidEternal a răspuns (pentru LidiaDora):

That's okay, și eu sunt ciudatel.

PS: evident că eram ironic.

| VoidEternal a răspuns (pentru LidiaDora):

Daca nu ai incercat cina la lumina candelei cu Arsenie Boca, ai trăit degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi si-au gasit pereche pe Facebook si Instagram, depinde acum..peste tot sunt capcane.un om nu-l cunosti toata viata.ce sa mai zic..conteaza si ce cauti tu... daca vrei distractie, relatie, casatorie sau sugar daddy.lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una. N-am nevoie.

| Jus7t a răspuns:

Deeznuts.

| Darius50boss a răspuns:

Nu are rost să cauți oameni în aplicații

| painecuzahar a răspuns:

Pentru femei niciuna nu e ok laughing

| ayannn a răspuns:

Eu agat fete pe soundcloud personal

| LidiaDora explică (pentru ayannn):

Soundcloud nu e pentru ascultat muzica? Cum iti dai seama ce si cum sa agati. laughing vezi poate dai peste foci sau trans laughing

| ayannn a răspuns (pentru LidiaDora):

Era gluma. Mersi de intelegere

| Mihai931 a răspuns:

Sentimente.ro

| GrigorutaZewValentin a răspuns:

Personal nu folosesc aplicații de dating, dar am un prieten care șia găsit actuala prietena pe Bumble. Amândoi studenți, urmează să plece în excursie in Paris. Sunt foarte fericiți.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GrigorutaZewValentin):

Well, nu toti avem acelasi noroc. daca el a gasit, nu e obligatoriu sa ti se intample si tie..conteaza f mult cat noroc ai, intuitie, chimie, samd..nu exista doi oameni identici, deci nici 2 relatii la fel.iar daca iti doresti mereu ce are altul si nu esti multumita cu ce ai tu, vei pica pe o panta gresita!

| LidiaDora explică (pentru GrigorutaZewValentin):

Mersi. Nu e rau... poate gasesc si eu unul sa ma duca la Paris big grin

| Simpatic a răspuns (pentru LidiaDora):

Dar sa fie dotat sau nu prea?
stiu ca te speriai de cei dotati...

romantic sa fie! laughing

| LidiaDora explică (pentru Simpatic):

Dotarile sunt importante dar romantismul e pe primul loc laughing Mai intal sa-l vad ca e romantic... apoi vine intrebarea despre lungime laughing

| Cătălin199014 a răspuns (pentru LidiaDora):

Pe langa dotare, e important sa aiba si o limba priceputa

| blogul213 a răspuns:

Best korean series to watch is twinkling watermelon subtitrat in romana

Întrebări similare