Viitorul incepe azi, indiferent ce ai facut in trecut si cit de nasoi ar fi fost parintii. Esti liber, esti viu, esti aparent sanatos. Stiu, e greu cu motivatia, dar uita-te la toti aia care au mai putin ca tine in orice domeniu, dar au motivatie. Fii constient ca POTI. Hai, spor la tras, ca ai destul de tras!
Ai fi mai fericit dacă ți-ai dărui sufletul și viata Mantuitorului iHristos. El ar vrea sa te adopte: "A venit la ai sai (la evrei) dar ai sai nu l-au primit. Dar tuturor celor ce l-au primit adică celor ce Red în Numele Lui le-a dat dreptul sa se facă copii ai lui Dumnezeu-Ioan1-12.Cine își vinde sufletul lui Dumnezeu, devine fiul Lui și primește o legătură cu Dumnezeu mai puternica decât cea de sânge și puterea de a nu mai trai in greșelile părinților ci în prietenie cu Tatăl nostru cel ceresc care nue iubește cel ai mult și nu ne părăsește niciodată.
"Din cauza mamei sunt un retard laș...am facut 3 ani de puscarie datorita mamei"
in mod cert TU ești de vină, nu alții
Nu cred că ai luat asupra ta o vină care aparținea de fapt mamei tale, nici că te-a pus ea să comiți vreo infracțiune.
Nu mai da vina pe alții pentru nereușitele tale!
Daca iti spun ca maica mea a dat spaga sa ma bage la parnaie pentru minori (centru de reabilitare)? Nu dau vina pe altii
Pur si simplu a fost atat de proasta, incat l a iubit pe tata. De aia si a batut joc de mine
In 3 anii aia de puscarie, nu ai invatat nimic acolo? Intreb cas curios, aici in America cei care merg la puscarie fac lucruri, li se da de munca.
Nu te gindi ca toti stau cu burta la soare, asa cum vezi prin filme, aia is criminali si mai stiu eu de asia periculosi.
Deci la puscarie ar trebuie sa puna oamenii sa lucreze, diverse munci, nu sa tragi la plug, dar stiu si eu, ce se lucreaza pe la puscarii.
Chiar daca nu stii nimic, te bagi pe linga unu si inveti. Treb sa fii bun, altfel nimeni nu o sa te invete nimic. Sa v orbesti frumos, sa spui ca vrei sa inveti, se va gasi cineva sa te invete.
Cauta ceva care iti place sa faci, apoi vezi cauti joburi si acolo spui, trebuie sa fii sincer, aia angajeaza banui si necalificati, iar tu daca esti baiat de treaba, te vad aia, plus spui ca vrei sa inveti si in timp o sa iti revii.
Nu trebuie sa disperi, gindeste ca nimic nu vine asa rapid, peste noapte, dureaza ani de zile sa inveti ceva sa, devii apui bun la acel job, sa capeti incredere si ce mai spui tu acolo.
Nu exista in cateva luni, in timp se fac toate, orice necesita ceva timp.
Ce sa invat bre sefule acolo? Baga pastile in tine, ajungi leguma daca stai 5 ani. Ma gandeam sa merg la Constanta, acolo stiu ca mai sunt "patroni", ei angajeaza salahori fara contract de munca.
E foarte simplu trebuie sa începi să-ți asumi greșelile si sa nu mai dai vina pe alții pentru faptele tale
In primul rand nu mai da vina pe mama, tu iti controlezi viata.
Cum adica ai facut puscarie din cauza mamei? Nu exista asa ceva. 3 ani nu faci din nimic, e o pedeapsa destul de grava
Nu te supara tu esti prost? am spus mai sus de ce dau vina pe maica mea. "Daca iti spun ca maica mea a dat spaga sa ma bage la parnaie pentru minori (centru de reabilitare)? Nu dau vina pe altii", respectiv "Pur si simplu a fost atat de proasta, incat l a iubit pe tata. De aia si a batut joc de mine"
Prostii.
Întoarcete la Mine, şi Mă voi întoarce şi Eu la tine, zice Domnul.
Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la tine, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să iţi dau un viitor şi o nădejde.
Cheama-Ma, şi-ţi voi raspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti, zice Domnul.
Ai preţ inaintea Lui Dumnezeu, EL iubeşte fiinţa ta şi sufletul tau.
SINGURUL care te poate AJUTA, este Domnul Isus, Fiul Lui Dumnezeu.
EL, Domnul, cunoaste problemele cu care te confrunti.
EL doreste sa intervina in viata ta si sa te ajute, sa iti ofere un VIITOR!
Ieremia 29:11
Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.
Apocalipsa 3:20
Iată, Eu stau la uşă şi bat.
Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el, cu Mine.
Deschide uşa de la inima ta, pentru Domnul Isus, ca EL sa intre acolo şi sa locuiasca.
Incepe sa citeşti Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu, incepe cu Noul Testament.
Domnul Isus, iti va vorbi in mod personal, inimii tale, mintii tale.
EL te va lumina, te va ajuta sa intelegi adevarul şi drumul pe care trebuie sa mergi.
Cauta o biserica, unde se citeste si se predica Cuvantul Lui Dumnezeu.
Cauta o biserica penticostala din zona ta si du-te si vorbeste cu pastorul bisericii,
te va ajuta, te va indruma!
Implineşte ce scrie in Cuvantul Lui Dumnezeu:
Marcu 16:16
Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.
Cultul, religia si traditiile inventate de omul muritor, NU MANTUIESC sufletul omului!
Doar Fiul Lui Dumnezeu mantuieste, binecuvanteaza si vindeca.
Fiecare om, trebuie sa aiba o relatie personala cu Fiul Lui Dumnezeu si sa implineasca Cuvantul Lui Dumnezeu.
Ioan 14:6
Isus i-a zis:Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
Te poti axa pe constructii, daca mergi ucenic la cineva, sa lucrezi si sa inveti!
Sa montezi gresie, se castiga foarte bine.
Este un domeniu usor, in care poti invata si poti lucra, fara sa te streseze cineva!
Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.
In cazul in care vrei sa ma intrebi ceva, imi trimiti mesaj.