| HawkEyeRO31 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac pentru ca parintii mei sa imi cumpere un PS3? Note bune am, am luat 95 de puncte la un concurs de romana eu si inca cineva din scoala, bani am in banca.Cuminte sunt.

Ce ar trebui sa fac?

13 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Uneori,parintii fac diferenta dintre ce vrei sa ai, si ce trebuie sa ai. Un PS ti-ar strica tot ce ai cladit pana acum. Iar daca ai bani, si vrei sa ii cheltui neaparat, cumpara-ti o bicicleta, iesi in avantaj.

Răspuns utilizator avertizat
| yasser25 a răspuns:

Tocmai, trebuie sa mai faci si fapte rele, absente, cateva note proaste, bautura, tigari si apoi situatia se v a remedia

| Alphabeat a răspuns:

Esti copil cuminte! Pai mai ajuta-i cu treburile casnice daca au nevoie big grin

| Unicubeii a răspuns:

Pai, in primul rand poate ar trebui sa le faci si tu un cadou sau o fapta buna, gen donarea nevoiasilor. De cand nu le-ai spus ca-i iubesti. Ei nu te iubesc pentru. note, ci pentru cine esti. Gandeste, inveti pentru viitorul tau, nu pentru ei.

| alina232323 a răspuns (pentru Unicubeii):

Da,tu ai dreptate, dar cred ca comunicarea e solutia. daca te duci la ei si le spui ca vrei sa vorbesti serios cu ei, si le explici ca inveti foarte bine, nu le faci probleme si ca un ps nu ti-ar afecta temele si situatia la scoala in nici un fel cred ca ai avea destule sanse. Dar trebuie sa tii cont si de situatia financiara a familiei tale...iar daca tu crezi ca vi-l permite-ti fugi si vorbeste cu ei.

| HawkEyeRO31 explică:

Nu cred ca mi-ar strica tot ce am facut pana acum caci cand mi-am luat laptop am invatat mai bine.Aseara i-am aratat mamei ce vreau sa iau si mi-a spus sa imi iau gandu.Iar situatia financiara este cat de cat buna caci tata are vreo 30 mil si ceva iar mama 20.IN fine tata cand i-am spus prima data i s-o facut parul alb laughing

| alina232323 a răspuns (pentru HawkEyeRO31):

Inseamna ca au o problema cu asta. Iti recomand sa economisesti tu daca poti. Si sa stii ca la un moment dat o sa te plictisesti de el, si dupa ce termini un joc o sa vrei altul si altul si o sa iti faci mai multe probleme. Sunt jocuri foarte faine si pe net si le gasesti gratis. Oricum e alegerea ta.

| HawkEyeRO31 explică (pentru alina232323):

Pai am 15 milioane dar tot nu vor.

| alina232323 a răspuns (pentru HawkEyeRO31):

Asa sunt parintii. Cand li se pune pata nu vor si pace. Mie nu mi- au luat telefon pana in clasa a12 a. Sa nu mai zic de calculator. Si invatam ca si tine destul de bine. Ce sa ii faci noi nu ii intelegem pe ei, iar ei nu ne inteleg pe noi. Intreba-i si tu dar frumos si mai pe departe ce anume trebuie sa faci sa ti-l poti cumpara. Mai bine vorbeste cu mama ta initial si daca ai castigat-o ea il face pe tata tau sa nu mai albeasca. Sa imi zici daca merge. Ok? Succes

| Exilee a răspuns (pentru HawkEyeRO31):

Doamne... mai bine te-ai duce intr-o excursie in Occident, sau Coasta de Est a Americii, in Nordul Chinei, in Tokyo... Crezi oare ca un amarat de PS3 se compara cu o minunata excursie?

| SuntCumVreauEu a răspuns:

Pastreaza bani ps-ul e o boala incurabila, dupa achizitionare vrei sa bagi bani in joc-uri si altele. Te salut