| Ionut1983 a întrebat:

Ce ar trebui sa faci atunci cand iti place de o fata si tu simti ca te place si ea?

De exemplu la mine a zambit o fata si cand sunt mai atent observ ca deseori se uita la mine si imi da o stare de fluturasi in stomac big grin

Ce ar trebui sa fac? big grin plzzzz

Dau funda pentru. cel mai bun sfat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te porti fain cu ea?

11 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Intra in vorba pe teme neutre.Intreab-o de calculatoare, telefoane, trupe, albume.Intereseaza-te cam ce-i place si abordeaza temele ei preferate.Astfel poti afla mai multe despre ea si iti dai seama daca te accepta.

| greenmile00 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te duci la ea sa o inviti la un suc, sa la o plimbare. Fii cu tupeu, ca asta le place fetelor. Dar nu un tupeu obraznic, ideea e sa pari sigur pe tine. Sa nu pari intimidat de ea happy. Succes

| Ruxiii a răspuns:

Daca se uita la tine nu inseamna neaparat ca te place.Si eu ma uit la un baiat anume din clasa dar chiar nu-l plac din contra laughing
Daca cineva iti spune : Elefantule! tu iti cauti trompa? Nu...

Nu trage concluzii aiurea happy...

Dar in cazul in care si ea te place : intra in discutie cu ea, vorbiti ii ceri id-ul...cand o vezi pe mess o bagi in seama.bla bla ii trimiti ":*" si " big hug " si dupa 3 seri maxim ii spui ca o placi.Si o intrebi daca ar vrea sa fie cu tine. Daca fata e o adepta a romantismului nu strica niciodata sa fi putin romantic, chiar daca nu iti sta in fire 2 vorbe romantice termina o fata.

| AlexandraFoo a răspuns:

Sa faci tu primul pas. Incepe sa stai mai timp cu ea. Deabicei fetele asteapta ca baietii sa faca primul pas ( eu asa cred ).

| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Cel mai bun si cel mai scurt drum este cel direct. Zambeste-i, vorbeste-i si spune-i ce simti. Daca si ea simte la fel, atunci drumurile voastre se vor uni, daca nu, e mai bine sa stii inainte sa iti faci iluzii si sa suferi.

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Pai spune-i ca o placi. Ea sunt singura ca te place din gesturile pe care le face.Fii si uh putin mai impunator baga`te si uh in seama. Ea poate nu are curajul de ati spune ca te place sau ea vrea doar sa iti atraga atentiabig grin... dar uh spune-i intr-o pauzastraight face... dar sa nu te auda toata clasalaughing!
Sper ca te-am ajutat!winking

| Gaboss a răspuns:

Pai odata cand este in pauza si este singura, te duci la ea si o intrebi de ex. ce ora are sau la cat iese, iar conversatia se lungeste deoarece subiecetele vin de la sine.Succes! Fi BARBAT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah frate si eu am cam aceeasi problema, dar eu iti spun asa dai semne prin gesturi ca si tu o placi si daca vezi ca ea iti raspunde la ele te iei in vorba cu ea, te prezinti tu mai intai si apoi se prezinta si ea asta in cazul in care nu o cunosti, si mai departe te descruci tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da frate doar nu esti muiere spune-i ce simti

| Daniel_4881 a răspuns:

Te place clar (asta se numeste filtrare) iti filtreaza iti dface cu ochiul adica iti spune te iubesc fara, incearca sa o inviti in oras la o cafea suc pizza etc(sper ca te-am ajutat)si(stiu cum e cu senzatia aia ciudata in burta
e enervant)

| Costy19 a răspuns:

Esti barbat nu? Tu trebuie sa faci primul pas... Tu trebuie sa fii acela care incepe ceva...