Pai din cate zici tu nu exista cale de impacare, asa ca lasa totul sa vina de la sine."Greul" o sa cada pe tine, dar cand parinti decid sa faca acest pas nu te poti impotrivi ca si copil
Tu ai incercat tot posibilu' sa fie mai bine. De vorbit cu ei, ai vorbit.De impacat, i-ai impacat macar pentru cateva clipe. Daca ei nu vor, nu pot( din motive personale) sa participe la binele familiei, tie nu-ti ramane decat sa speri ca pe parcurs o sa fie bine.sau incearca sa vorbesti cu o ruda mai apropiata. Poate ca un alt adult ii va face sa inteleaga.Saaaauuuu, pune-i fata-n fata pe amandoi si cere-le sa-si spuna fiecare in parte ce anume ii deranjeaza, de unde pleaca certurile astea, sa cada la o intelegere de comun acord.Macar pentru binele tau tine...
.
Parerea mea e ca parinti tai nu mai au nimic in comun, si oricat de mult ti-ai dori sa fie bine...nu va mai fi... din pacate nu cred ca mai poti face nimic... sorry... asta e viata...
Draga mea eu am aceeasi problema de cativa ani. Parintii mei se certau din motive intemeiate, si bineinteles mama mea ave mare dreptate, Tatal meu facuse ceva grav! Mama nu mai suporta la fel si eu dar acum sau mai linistit apel si se inteleg foarte bine! Eu m-am rugat la dumnezeu si ma ajutat si ii multumesc foarte mult! Fa si tu asa si ai sa vezi ca o sa te ajute! Te pupic si sper sa iti fie bine!