| RenataG a întrebat:

Ce as putea sa i iau mamei cadou ...pentru ca mai e putin si e ziua ei pe 18 augustthinking si nu stiu ce sa i iau.PLS HELP ME

Răspuns Câştigător
| Zambete89 a răspuns:

Şi tata tot pe 18 august.
~~~La mulţi ani mamei tale!~~~
Păi te-aş sfătui din propria experienţă: laughing un parfum original sau oricare ar fi acela...gestul contează; nişte lumânări parfumate, o bijuterie discretă, finuţă, să-i faci tu singură o prajitură gustoasă; nişte flori oferite în ghiveci; o cutie de bomboane; o bijuterie. Dar indiferent de cadoul rezervat mamei tale de către tine trebuie să îi dai neaparat o floricică de preferat cu o felicitare în ea. Ar fi minunat!
Baftăwinking

9 răspunsuri:
| Alexandru a răspuns:

Banuiesc ca tu stii foarte bine fata de ce obiecte sau articole are mama ta o slabiciune.Acum,depinde si de bugetul de care dispui.
Daca este relativ voluminos, poti incerca un parfum mai high-class.
Daca e moderat ii poti oferi ceva ce tine de domeniul artei: un tablou, o carte, un buchet de flori, un ceas si ...cam atat sunt in stare sa gandesc acum.
Succes! Sper sa iei o decizie buna si nu in ultimul rand La Multi Ani mamei tale!

| MrDemonitzxa a răspuns:

Cred ca un buchet de flori impresioneaza orice femeie. happy. Un parfum delicat daca se poate si ambalat mai special. si un set de bijuterii (bratara, inel si colier) Mult succes si multi ani inainte mamei tale :X

| LOoPy a răspuns:

Ce tare! si ziua mamei mele e pe 18 august big grin eu cred ca ii iau niste flori thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumparai un medalion de aur si trandafiri.Sa'ti traiasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un bibelou frumos sau o oza in rama cu tine si ea sau cu ea sau cu tine sau cu familia happy si niste flori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gvvvvvvvjhn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caca pe bat

| Andreea1119 a răspuns:

Bijuterie, parfum, chestii pentru bucatarie (seturi de cani, farfurii...)

| Teeo a răspuns:

Cel mai bine cred ca ar fi sa cumperi o rama si sa pui o poza cu tine si cu ea. sau cani personalizate cu poza ta si a ei. sau cu toata familia. e un gest frumos. daca nu ai destui bani ii poti cumpara o floare si o felicitarehappy

Întrebări similare