| MyNameisEduard a întrebat:

Ce-aș putea să-i spun mamei mele când îmi spune de ce n-am o relație la 17 ani? Nu mă deranjează dar mă simt puțin prost.Eu îi spun că am timp destul dar ea îmi spune că am deja 17 ani.Așa pățiți și voi? Sau ați pățit?

Răspuns Câştigător
| user0010 a răspuns:

Nu ar trebui să-ți fie rușine, până la urmă e mama ta, e sânge din sângele tău, ea te cunoaște cel mai bine și ar trebui să-ți înțeleagă problemele și grijile pe care le ai.

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mă miră ca o mamă să-ti spuna asa ceva, tu având doar 17 ani. De obicei mamele indeamna la invatat bine la scoala.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îi spui să îți povestească ce făcea ea la 17 ani.

| user0010 a răspuns (pentru sadrian46):

Ar fi penală faza )))))

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Spune-i că îți plac băieții. laughing
Și nu te va mai intreba, de teama răspunsului pe care il va primi.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru floresdemayo):

Mai stii, poate chiar îi placlaughing

| Brizbriz a răspuns (pentru floresdemayo):

TARE

nu prea inteelg intrebarea, la 17 "trebuie" sa ai relatie?!?
cum ai ajuns la concluzia asta? ti-a spus ea explicit ca "trebuie"?!?
daca da, de ce nu o intrebi daca nu vrea si nepoti la varsta aia?hee hee

| floresdemayo a răspuns (pentru Brizbriz):

Poate că mami a lui nu a pierdut timpul la 17 ani... tongue
Și, de obicei, ce naște din pisică... Doar că el e băiat cuminte și se abate de la regula casei.winking

| Brizbriz a răspuns (pentru floresdemayo):

Da, clar

| MyNameisEduard explică (pentru floresdemayo):

Clar nu voi face așa ceva laughing

| user0010 a răspuns (pentru floresdemayo):

Mai bine așa. Decât să-i pară rău pe urmă. Îmi spunea un prieten, are 2 ani de căsătorie, că mai bine să mori spânzurat decât să-ți mănânce zilele nevasta.

| Mosotti a răspuns:

Pai ca sa te simti destept (o zic mai in gluma mai in serios la aia cu ca, te simti putin prost), trebuie sa nu mai conteze pentru tine ce zice mama!
Eu am patit asa dar nu mi-a pasat, mi s-a zis si mie pe la 18 ani asta de catre familie si rude.
Am zis ca o sa am o relatie cand o sa consider eu ca trebuie sa am, si cu asta basta, iar daca vor relatie, sa-si faca ei.

Conteaza ce crezi tu si ce vrei tu, nu ce vor altii sau ce zic altii.
Mai zicea mama "sa faci relatie mama ca vreau nepoti".
Si i-am zis "vrei nepoti? Fa-ti, cumpara-ti, eu nu as vrea copii nici daca fac relatie".
Si precis si mama ta la fel gandeste, se gandesc la ce vor ei, nu la ce vrei tu, considera ca esti obligat sa le faci ce vor ei, necontand ce vrei tu.

| Emma30555 a răspuns:

Poate are impresia ca nu ești prea interesat de socializare, de fete. Dar timp chiar ai, relațiile din liceu nu prea durează, și oricum fiecare are ritmul lui, unii se maturizează mai repede și au relații, alții sunt încă mai copilarosi, eu personal cred ca e mai bine sa copilărești mai mult, lucrurile astea vor veni de la sine.

| MyNameisEduard explică (pentru Emma30555):

Sunt complet de acord cu tine happy

| Lukasssz a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca nu esti pregătit din punct de vedere psihologic "sa te nenorocesti".

| aneliram a răspuns:

Ai destul timp sa ai relatii, ii spui ca ai alte prioritati. Eu as indrepta copilul spre scoala nu spre relatii...

| Danny28 a răspuns:

Spune-i ca in ziua de azi majorarea fetelor vor baieti rai cu multi bani, BMW si cauta doar aventuri.

| Together a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca ai penisul prea mare si tipelor le e frica. Nu cred ca te-ar mai deranja dupa aia.

| user0010 a răspuns:

Eu la ai mei le-am zis că nu cred că mă mai însor din cauza fetelor din ziua de azi. Nu prea mai merită să pui suflet în relații, până la urmă, mai devreme sau mai târziu tot vei rămâne dezamăgit. Prefer să rămân singur. Au înțeles până la urmă.

| OmBanal33 a răspuns:

Ii explici ca tu vrei altceva, ca urmaresti alta tinta decat femei...
Sunt in aceeasi situatie am 22 si nici nu ma gandesc deocamdata, trebuie sa recunosc ca ce ma intereseaza mai mult sunt banii...
O sa se obisnuiasca la un moment dat, dar tot o sa mai apara intrebari legat de asta...

| Silviullet a răspuns:

Stii cum e?! Acum nu-ti trebuie, dar mai tarziu o sa-ti para ca n-ai avut, am patit. Nu e nici o problema sa n-ai, fiecare isi alege viata.
Poti sa-i spui sa te lase pentru ca te streseaza mai mult si nu te poti concentra la altele.
In plus, mintal ea face o greseala, de fapt spunandu-ti sa ai o relatie, mintea reactioneaza si face contrariul, parerea mea.

| MyNameisEduard explică (pentru Silviullet):

Nu spun că nu aș vrea o relație dar nici n-am întâlnit fata potrivită si nu mă simt nici pregătit.

| andreeaaaaaaamaria a răspuns:

Vreau doar sa iti spun ca am aceeasi varsta ca tine si exact aceeasi problema. Avem timp, nu ne grabim laughing))

| colosseum1337 a răspuns:

Ii explici ca nu vrei inca o relatie.