Despre orice.La liber.Asa vei afla cate ceva despre el, si el despre tine.Fii tu insati.
Muzica, mancare, diferite locuri unde-i place sa mearga, animale, parinti... tampenii din copilarie. Si orice altceva. Din moment ce nu sti prea multe despre el, poti afla asa, deci puteti vorbii orice.
Il intrebii ce face, care`s hobby`urile lui. si din astea. cei place sa faca.; d Pasiuni din astea;*
Este bine ca la inceput sa-l intrebi despre el! De acolo incepe totul! Trebuie numai sa-l intrebi sau sa te faci interesata despre lucrurile care le plac baietilor precum :masinile, mancarea, jocurile.Si daca vezi ca gasesti un punct comun atunci te bagi mai mult in vorba cu el! Colega mea incercat si ia reusit!
Pai fa cunostinta cu el, fai un compliment, razi la glumele lui, uitate ca o indragostita numai la el si la ochii lui iar asa il vei cuceri. Sper ca te-am ajutat pa
Pai..numele=]]Acum lasand gluma intreaba-l despre hobby'uri, culori preferate..masini astea.luptatori de wrestling=]]
Stiti sa va mai zic ceva. ..il stiu de 9 luni ..suntem din judete diferite, si dupa 9 luni tot nu stiu prea multe despre el.e complicat cand suntem la distanta na Da.tot ce ati zis voi mai jos stiu.dar imi trebuie niste subiecte de discutat.
Trebuie sa vorbesti despre orice.
Bine, tu intreaba-l ce ii place cand vine vorba de muzica, filme, timp liber, sport, carti si alte lucruri de astea.
Poate ai mult lucruri in comun cu el, n-ai de unde sti pana nu il intrebi.
Fii tu insati. Afla ce ii place dupa care gaseste un subiect interesant de discutie.
Fa-l sa se simta bine!
Succes!
Avand in vedere ca zici ca nu sti prea multe despre el, incearca sa il cunosti cat de cat mai bine.
Bafta.
BlairArnsberg întreabă: