Pfoaa... inteleg inteleg. ei bine acum totul depinde de tine mai vrei sa stai in tacere si sa suferi sau vrei sa pui capat si sa vorbesti cu el? nu te mai supara asa de tare si daca vezi ca faptele lui dovedesc ca te place atunci fa ca si faptele tale sa ii dovedeasca lui ca si u il placi nu sarutand alt baiat la adevar si provocare jocu ala. ei bine nu ai prea mult timp la dispozitie asa ca gandeste`te ce faci? il lasi sa plece fara sa stie ca u il placi? hm. asta ar f i tragic. vorbeste ca el trimitei un mesaj hai sa ne intalnim acolo l ora x sau suna`ma ca vreau sa vorbim is "cum te cheama" si daca ti se inmoaie picioarele cand vb cu el pregateste`ti un discurs. ii zici sa taca si sa nu vb nimic pana ce tu termini d vb ca sa prnzi mai mult curaj... apoi. ne vei spune u continuarea
Te place. Este si timid cred.
Tu esti ca mine, te superi foarte repede pe el dar nu prea e bine. Eu sunt la fel, vreau sa fiu asa pentru ca nu vreau sa ma ia de proasta acum nu stiu daca e bine.
Zic sa. ti iei inima. n dinti si sa. l suni.(stiu ca este greu chiar azi trebuie sa. l sun si eu pe baiatu de care imi place dar chiar numai pot sa astept sa stau ca proasta dupa el)sa nu. ti mai faci sperante degeaba. mai ales daca o sa plece. Vezi ce zice la telefon si trebuie sa iei tu o decizie concreta pe viitor.
Sper ca te.am ajutat acolo cat de cat.
Fundita?:*
Ma ajutati si pe mine va rog? am cunoscut un tip super in skate parca si staateam cu el si el se mai dadea asa pe langa mine apoi m-am transferat la scoala lui si nu ma mai baga in seama pentru cica nu l-am salutat eu odata si ma enerveaza ca sta cu grupul lui dupa scoala si nu am cum sa vb cu el ca sta numai cu fetele emo si unii baieti, ce sa fac? nu ma mai bagat in seama nici in skate cand eram cu cainele meu si el cu agresive, a venit prietenul lui si a zis ca sunt aici sa ma bage in seama si a zis buna s-a jucat putin cu cainele apoi a plecat, apoi a 2 a zi a venit fara agresive si a stat cu fetele in parc iar eu eram cu niste prieteni in skate si nu m-a bagat in seama dar ce sa fac, il plac mult si cand vad ca il imbratiseaza toate fetele va dati seama ca nu mai pot sa vb cu el ca pleaca repede cu ele dupa scoala
Eu sunt in aceiasi situatie imi place un baiat mai mare decat mine cu 2 ani la mine e mai rau findca crede ca am fite si ca sunt o copila cand ai spun ca il iubesc spune ca in fata lui sunt o copila ca ma uit prea mult la tenelovele imi spune sa ma trezesc ca asta viata reala nu un film cine ma poate ajuta sa bage unul dintre id mele denisatha.vane